Dirt 2, po meni najbolja voznja koju sam odigrao, ikada !!! Pre Dirt-a 2, je bio Grid. NFS mi je toliko njesra da je to uzas. Kao da je radjen pre 5 god. NFS vise ne ulazi kod mene, na HDD.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Uh, jak izbor, ima tri DX11 igre. Pošto je jedna od tri, fantastična, za sad je odnos odličan.
I kako igra izgleda, za to su isključivo odgovorni programeri engine-a i dizajneri a veze sa time DirectX nema.
I da se razumemo DirectX je čist marketing, to što `DirectX XX` može, OpenGL je uvek mogao. Jedini problem OpenGL-a je njegov deo koji kaže `Open`. Ko razume shvatiće-
:: Navedi mi jos jednu igru koja je vredna igranja sem Dirt 2 :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: I meni rekoše njih 40-50 da je Dirt 2 njesra. Baš ono,....teško njesra, njesra neviđeno, neopevano, nezapamćeno :: :: :: ::
fuj..bljak...mlja..pih govnjurija svojevrsna... a to sto bax kaze,kad bi na XP odnos bio 30% extra igara,ja bi se posteno naigrao.... cekajte,to je novo,bice....ko ceka taj i doceka
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Crysis 2 kazu da ce da bude DX11, eto to je dovoljno reci :) :: :: Pozdrav!
3 igre za 6 meseci. Hmm, to znaci samo jedno: Marketing ne ide dobro Microsoftu.
Da ne bude zabune, nemam nista protiv ATI-ja i DX11, svaka im cast sto su prvi napravili DX11 kartu, ali, taj DX11, koliko vidim, nece do skoro da zazivi.
@skar: Pretera ga. Ne bih se slozio sa tobom da je Crysis bljak. Ali, to je tvoje misljenje.
Meni je na primer Crysis jedan od najboljih igrica IKADA! Ne zbog grafike, ne palim se ja na to, vec zbog toga sto je sama igra mnogo dobra.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Uh, jak izbor, ima tri DX11 igre. Pošto je jedna od tri, fantastična, za sad je odnos odličan :: :: I kako igra izgleda, za to su isključivo odgovorni programeri engine-a i dizajneri a veze sa time DirectX nema :: :: I da se razumemo DirectX je čist marketing, to što `DirectX XX` može, OpenGL je uvek mogao. Jedini problem OpenGL-a je njegov deo koji kaže `Open`. Ko razume shvatiće :: :: :: Navedi mi jos jednu igru koja je vredna igranja sem Dirt 2 :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: I meni rekoše njih 40-50 da je Dirt 2 njesra. Baš ono,....teško njesra, njesra neviđeno, neopevano, nezapamćeno :: :: :: :: :: ::
Dovoljno je da Crysis 2 bude u DX11, to ce biti dovoljno jer ce neke stvari tada biti objasnjene ostalim DX-ovima :).
Pozdrav!
:: 3 igre za 6 meseci. Hmm, to znaci samo jedno: Marketing ne ide dobro Microsoftu. :: :: Da ne bude zabune, nemam nista protiv ATI-ja i DX11, svaka im cast sto su prvi napravili DX11 kartu, ali, taj DX11, koliko vidim, nece do skoro da zazivi :: :: @skar :: Pretera ga. Ne bih se slozio sa tobom da je Crysis bljak. Ali, to je tvoje misljenje :: :: Meni je na primer Crysis jedan od najboljih igrica IKADA! Ne zbog grafike, ne palim se ja na to, vec zbog toga sto je sama igra mnogo dobra :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Uh, jak izbor, ima tri DX11 igre. Pošto je jedna od tri, fantastična, za sad je odnos odličan :: :: :: :: I kako igra izgleda, za to su isključivo odgovorni programeri engine-a i dizajneri a veze sa time DirectX nema :: :: :: :: I da se razumemo DirectX je čist marketing, to što `DirectX XX` može, OpenGL je uvek mogao. Jedini problem OpenGL-a je njegov deo koji kaže `Open`. Ko razume shvatiće :: :: :: :: :: Navedi mi jos jednu igru koja je vredna igranja sem Dirt 2 :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I meni rekoše njih 40-50 da je Dirt 2 njesra. Baš ono,....teško njesra, njesra neviđeno, neopevano, nezapamćeno :: :: :: :: :: :: :: ::
Crysis 2 će imati fenomenalnu grafiku i bez DX11. Mogu da zamislim koliko će biti zahtevan sa DX11.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Dovoljno je da Crysis 2 bude u DX11, to ce biti dovoljno jer ce neke stvari tada biti objasnjene ostalim DX-ovima :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: 3 igre za 6 meseci. Hmm, to znaci samo jedno: Marketing ne ide dobro Microsoftu. :: :: :: :: Da ne bude zabune, nemam nista protiv ATI-ja i DX11, svaka im cast sto su prvi napravili DX11 kartu, ali, taj DX11, koliko vidim, nece do skoro da zazivi :: :: :: :: @skar :: :: Pretera ga. Ne bih se slozio sa tobom da je Crysis bljak. Ali, to je tvoje misljenje :: :: :: :: Meni je na primer Crysis jedan od najboljih igrica IKADA! Ne zbog grafike, ne palim se ja na to, vec zbog toga sto je sama igra mnogo dobra :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: Uh, jak izbor, ima tri DX11 igre. Pošto je jedna od tri, fantastična, za sad je odnos odličan :: :: :: :: :: :: I kako igra izgleda, za to su isključivo odgovorni programeri engine-a i dizajneri a veze sa time DirectX nema :: :: :: :: :: :: I da se razumemo DirectX je čist marketing, to što `DirectX XX` može, OpenGL je uvek mogao. Jedini problem OpenGL-a je njegov deo koji kaže `Open`. Ko razume shvatiće :: :: :: :: :: :: :: Navedi mi jos jednu igru koja je vredna igranja sem Dirt 2 :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I meni rekoše njih 40-50 da je Dirt 2 njesra. Baš ono,....teško njesra, njesra neviđeno, neopevano, nezapamćeno :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
meni je crysis dosadan bas bas, bukvalno sam se terao na silu da igram i na kraju vise nisam mogao ... a skar lepo kaze COD 4 i 6, bukvalno nesto najbolje sto je ikad izaslo, igra je perverzija u svako smislu ...
Crysis je kao pucachina suv (tezhak) prosek. Cod 4 i 6 nisam probo ali hocu kad skinem, a od ovoga shto sam probao najbolji je Bioshock 1 jer 2 josh nisam probo. A crysis 2 ako bude onako ko shto sam video bice ispod proseka. Zashto je toliko popularna (legendarna)? Jer je ultra zahtevna i ima grafiku (imala) ispred svog vremena. A ljudi se na to lozhe.
mislim crysis ima super grafiku ok ali kao igra, bas i nije nesto... fallout 3 e to je prava igra, isto bolest ziva, bukvalno sam je pojeo nisam dizao dupe od kompa, i posle nisam smeo da skinem ni jedan expansion da ne bi umro za kompom, i dalje ne smem =)))
Pre nego sto napisem sta sam ovim mislio, ocu samo da kazem da ima svako pravo na svoje misljenje, i nikog ne opovrgavam ovim sto cu napisati!!
Dakle, Crysis, Crysis 2, Cod 4,5,6, Fallout 3, Bioshock 1,2, dirt 2 i naravno dx11.
Znachi ima mnogo nelogichnosti ovde, recimo bishock i cod 4,5,6 i crysis uopste ne ide jedno sa drugim, ka prvo bioshock ide recimo sa ME 2, nikako sa cod i crysis, a crysis ne ide nikako sa cod, jeste pucachina i jedno i drugo, ali je crysis dosta avanturistichki i ide dosta u buducnost. bioshock je recimo imaginaran, i uopste nije kao cod, jer nije to bas isti zanr. a fallout 3 pogotovo, to pa uopste nije klasichna pucacina. a dirt 2 prema nfs shift, ma nema si nikakve veze uopste, nfs shift je extra bolje bolje bolje uradjena voznja od dirt 2(i to je chinjenica i nema veze shta bilo ko misli), tj. kad se prebaci kamera unutra u kabinu u dirt 2, ma ne moze da prismrdi sa realnoscu kao sto je mega dobar nfs shift!! A dx 11, sta da se nije pojavio dx 11, ne bi mogla da se napravi extra super grafika!? ma daj te, dx 11 donosi poboljshanja ali nema to toliko uticaja na grafiku, sto reche bax tu su najglavniji programeri i dizajneri igre!! i nikako crysis nije prosechna puchachina, odlichna pucachina ali nije chisto pucachka igra kao cod, i zato je tu cod bolji!! Znachi Fallout 3 nikako se ne uklapa sa cod i crysis, to je zaseban zanr i moze da se poredi recimo sa ME ....
svacije misljenje, a ovo je moje: Nebitno mi je koja igra ide sa kojom, jer uglavnom igram ono sto mi se svidja. COD mi je bolji od svakog MOH-a. Bioshock po meni izuzetna igra, nikad ne znas sta te ocekuje, mozes da hakujes masine, nepredvidiva i interesantna, prica super, ambijent je graficki predstavljen extra(predratni stil, enterijer-a i exterijera), nelinearna totalno i do kraja zanimljiva, bar meni.
Crysis, isto kao i Far Cry , Ides i pucas na sve sto se krece .Da nije grafika izuzetna, najverovatnije bi posle 10 min deinstalirao. ides samo pravo putem, pa kad naidjes na selo poubijas tih 7-8-10 vojnika i gotovo, naravno civili ne postoje, osim prasica i kokosaka. Pucas sa kopna na vodu, pa iz vode(camca)na kopno, pa kad postane dosadno malo se penjes uz brdo, pa kad ponovo dosadi malo niz brdo, konstantno nailazis na iste likove, i face. totalno linearno i smorno(bar meni). Crysis warhead je tu i tamo, ali Far cry totalan smor.
Sto se tice NFS, zahtevnost prevelika, iz kog razloga??? Grafika nista posebno, uporedjujuci sa COD MW2, ne moze da joj pridje, po nicemu, a duplo zahtevnija. Kad vozim auto imam osecaj da se krece po sinama. Skrecem postepeno a auto ide pravo , i kad malo vise zadrzim naglo skrece i ceo auto se poprecuje u krivini, bez ikakvog proklizavanja??? O onim idiotskim strelicama ne treba trositi reci, jer bez njih voznja se pretvara u nocnu moru. Linearna do zla boga, za razliku od Dirt-a od kog nisam mogao da se odvojim, dok nisam premotao. Po meni bolja u svim segmentima od NFS-a(arkadnog). Nesto najbolje i najzanimljivije sto sam odigrao u nekoliko zadnjih godina je Oblivion, i sad ovaj Mass efect 2. Mass efekt 2, me je toliko odusevio da mogu ponovo da ga odigram, samo na drugi nacin, jel igra nije linearna, vec u zavisnosti od razgovora i postupaka, glavnog lika, radnja nastavlja svoj dalji tok. Po meni igra godine. pozdrav.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
posto se tema pretvorila u to koju ko igru voli evo i ja da kazem svoje licno misljenje i moj ukus...
od pomenutih igara slazem se da je ceo COD serijal extra a posebno poslednji deo kojeg igram svakodnevno ne steamu u multiplayeru...
odigrao sam sve postojece delove NFS ali po meni je GRID mnogo bolji i DIRT 2 naravno. Shift ima dobru fiziku ponasanja vozila i nije toliko arkadna i laka za voznju bas kao prethodni delovi NFS-a... a i grafika je jako dobra u SHIFT-u...
sto se tice CRYSIS-a, dobra jeste grafika ali po meni bespotrebno opterecuje mashinu. odigrao sam i warhead 2 puta i svidja mi se...
ne volim uopste SF zanr pa mi je ME 2 bezveze kao i Bioshock 2 i naravno Batman koji stavljam u isti kos decijih igara punih sarenila, a likovi u ME2 mi lice na Mocne Rendzere:)
sve sam probao i deinstalirao vrlo brzo..
najbolja igra ikada po meni je Oblivion a bice i nastavak elder scrolls 5 i to ce da zada domaci zadatak svim ostalim igricama...
igrao sam ga 250 sati i bio bukvalno u tom svetu... jos mogu da navedem i Medieval 2 ali sicilian vespers patch sa Srbijom koji sam bukvalno progutao ne dovajajuci se od kompa dva meseca dok nisam osvojio sve:)
nabavi Mass Effect 2 ona je directx11 i sigurno ce ih biti jos puno uskoro. ja cu uskoro da je nabavim i igram kupila sam super grafu za 13600 din 5770 1 GB ddr5 memorija totalno tiha ima super kuler na sredini.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.