hm, uzo sam da igram pre izvesnog vremena ono become a legend, i odigrao sam par utakmica kad ono crash, posle ponovo pokrenem nastavim(lodiram save), ono crash opet pre utakmice, sledeci put pokrenem ono crash posle jedne odigrane utakmice. Primetio sam da odmah puca kad se poveca grafika, a na medium ili low radi a posle utakmice pukne. Nzm dal ste imali ovaj problem, ali ako znate sta je u pitanju aje mi kazite?? Ili ako je izasao neki patch koji bas to sredjuje postavite link. Ja sam trazio tad kad sam hteo da igram ali nista ne nadjoh. Svaka pomoc je dobro doshla. Hvala.
korisno, instalirao sam, za sad kao radi pes, ali igracu ovih dana nesto vishe pa cu videti dal je stabilno. Ubacio sam i novi driver za grafu, mozda je i zato proradilo. pozdrav
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.