Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Diablo 2
STRANA 1 OD 1
knele88 Diablo 2 09.02.2010. 18:02 T24394

status: user
broj poruka: 450
Naleteo sam na ovaj link http://zamunda.net/details.php?id=209117
Pa me zanima da li je neko instalirao ovo čudo i kakvi su utisci???
Piše da je cela igrica unapređena počev od AI i grafike pa nadalje....
Inače Diablo 2 mi je možda i najbolja igrica. (posle Age of ... serijala )....
pa razmišljam da skinem ovo dok ne izađe Diablo 3, e da inače kada bi on trebao da izađe?
Supermen je MRTAV, Šišimš rules...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Gare87 za sav info 09.02.2010. 18:20 #187762

broj poruka: 4706

imas na ign.com i gamespot.com

tu imas i informacija kad ce izadje, review-e, trailere i ostalo.... poz

djokosrb po onome 09.02.2010. 18:40 #187766

broj poruka: 6876
sto sam ja video na blizzardovom sajtu i po onome sto su developeri rekli na zadnjem blizcon-u

nishta pre 2011 godine

Inace,po meni,blizzard je najbolji `proizvodjac` igara,warcraft,diablo,starcraft sve samo hitovi

i jos dodam igru od koje su poceli VIKINGS

Preporuka:Torchlight,na foru diabla,imas peta koji baca magije,lepo nasminkana,i igra uz koju sam se najvise zabavio prosle godine,inace dvojica developera koji su radili diablo 2 i koji sada rade na diablu 3,su dala (manji) doprinos razvoju igre,ako je to uopste bitno

topla preporuka!
raic re 09.02.2010. 19:52 #187786

broj poruka: 9006
šta si to video knele, ne pušta na sajt ako nisi učlanjen, baci drugi link baš da vidim

kad smo već kod diabla i klonova, jel raspoložen neko da se oplete sacred2 preko neta ?

knele88 Au smor od fax-a 09.02.2010. 21:27 #187797

Jedva se dovukao kući.....
@djoko: Jeste blizz pravi sve najbolje hitove dovoljan je WOW- razmišljam da ponovo krenem samo na nekom normalnom private serveru jeste original najbolji ali mi se nedaje keš i nebih da igram ceo dan....
mada po meni Majkrosoft je sa Age of.. serijalom postavio temelje današnjim strategijama (mislim na AoE i AoE 2 a po menije neprevaziđena AoM+Titans )
Aj videću sada o toj igrici...
Inače sada igram Knighs of Honor....isto jedna od boljih igara (jer ima nas)..
E da ovo sam video na zamundi evo i šta piše ko nije registrovan:

Diablo II Median XL v1.13 Game Server + pach (2010)

## Коментар : Description: A global modification for the game Diablo II LoD. Changes observed in all: change habits, added and improved things, new kinds of monsters, as well as present a more difficult location, named `uberkvesty.

This modification also changes in the game and approach: the old methods will not help.
The first thing that catches your eye after you install this mod is a completely new skill tree, and animation for all classes (you will not find any of the old skill of the original Lod). This animation abilities is the calling card of this mod.

Changes were also a graphic component game: now dull, dry blows of the original remained in the past, after installing this mod your monitor will go off-scale orgy of special effects and colors.

Features of release:
- Improved AI for all acts of bosses, such as Mephisto circumvents `river`, and Andariel runs away from you when she is little experience.
- Of calling Uber-bosses. You can call only in a certain place game, mixing the necessary ingredients in a cube. Among them, such as the Butcher of D1, Azmodan and Belial - younger brothers Diablo (for lovers of history).
- The maximum level of 120.
- 9 new mercenaries with five unique abilities each.
- Enhanced the role of energy in the game, now it gives not only mana, but also increases spell damage.
- 20 new runes and 5 stones, giving a completely new features (eg summoned minion damage).
- Special tests for hardened players. Awards will be unique things in another way that did not get (an example test: pass Huber zone for 70 levels to 50 levels).
- 250 new runewords
- Huber and heroic zone with a very enhanced monsters
- 475 new unique items
- 28 new sets of 140 set items
## Изисквания : System requirements:
- Operating system: Microsoft ® Windows ® XP or VISTA
- Processor: with a frequency of 1.1 GHz
- Memory: 512 MB
- Video card: GeForce 5600 class, ATI 9550 or higher
- Free disk space: 3 GB
- Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card
- Management: keyboard, mouse
- For network internet games: internet connection

Ima i par SS da se vidi......

djokosrb e tu je fora 09.02.2010. 21:42 #187801

broj poruka: 6876
sto normalan wow server ne postoji(privatni)

gde god je rates 1x,2x,3x(masksimum )koji bi igrao,igraca do 500

gde je rates 10x pa na gore,igraca ima,al to je sranje udaris kripa u lvl 1 i odma si lvl 2 na pola

Sjebase wow scape,e sta je to bilo od 6k ujutru -do 12k popodne (igraca),rates 3 x exp,gold 1x

raic re 09.02.2010. 21:51 #187803

a, to li je, igrao sam tu modifikaciju, nije loša, oće da radi i multires s njom da se otključaju sve rezolucije, da se ne igra u 800x600

najviše sam igrao onu eastern sun nema nekih preteranih modifikacija, samo je teže i ima svega više, novi protivnici i oprema evo baš nedavno sam odigrao sa zetom i sestrom preko neta

a age of mythology jeste mnogo dobra stvar, dan danas ga odigram ponekad, odma mi je posle warcrafta 3

knele88 JEste 09.02.2010. 21:51 #187804

Uništiše ga...a tako sam lepo igrao na njemu i pvp i raid-ovanje joj kako je bilo lepo...
nego đoko da ti nisi imao možda rouga????
I jel ti se dopala msm jel bolja nego ono staro...
Ma age je zakon ja i još 3 ortaka se nađemo bar jedan dan tj oni dovuku svoje kompove do mene pa onda se umrežimo i udri do mile volje......

raic re 09.02.2010. 22:02 #187806

pa ono, može da se igra age preko neta, tunngle radi, probao sam, jedino ako baš volite da dovlačite kompove, ono kao gajba jelena i udri

knele88 Jelen 09.02.2010. 22:04 #187807

pa nemora baš jelen nađe se i lav....nismo baš probirljivi... pa onda koja domaća brlja :D....

raic re 09.02.2010. 22:11 #187809

ok, druže, ako skineš taj median mod i budeš voljan da odigramo koju preko neta reci samo, gadno sam se smorio, eventualno još nekoga da nađemo

knele88 naravno 09.02.2010. 22:18 #187814

Aj videću da iscimam kog ortaka da nas ima više...samo dok mi dignemo lvl i opremimo se potraja će....isto tako dok skinem ovo sad :( (ko me tero da uplatim 256kb/s) a ne bar 1MB

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs