Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Evil genius
STRANA 1 OD 1
Giski Evil genius 07.02.2010. 23:36 T24340

status: user
broj poruka: 126

Epa ovako ..naleteo sam na ovu igru slucajno i setio se starih dobrih dana , skinuo igru i nikako ne mogu da pokrenem instalaciju na win 7(na ortakovom xp radi savrseno)..googlao trazio ali nista nasao nisam zasto i zbog cega ne moze da se instalira .znam da je igra davno radjena a samo sto sam ubacio win 7 i ne vraca mi s e na xp .btv pokusao sam da postavim da dize iz xp ( namestio kompatibilnost ) i nista .svaka pomoc dobro dosla unapred hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Je l` ti izbacuje kakvu grešku? 08.02.2010. 08:43 #187322

broj poruka: 6101
tj, jel kaže šta te zeza. Ja sam, zamisli, morao da instaliram DirectX 9 u Win7, da bi mi neke starije igre radile u njemu. Probaj da instaliraš najnoviji DirectX (izašao je pre neki dan), a ako ni onda ne bude radilo, jbg.

Phenom II X3 720BE
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
WD5000AAKS
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Samsung 2232BW
Cooler Master Storm Sniper AMD Dragon Edition
Chieftec CFT-650-14CS

Giski reseno 09.02.2010. 02:02 #187623

broj poruka: 126

U celoj mojoj prici pri kopiranju igre sa usb na komp jednostavno nije prebacilo sve iako sam kliknuo na ceo folder a ne pojedinacno ...da sam bio sma pa i da pomislim da sam nesto izbutao pomesao ili sta li ti vec ali dva ortaka svedoci tako da nemam pojma kako se desilo ...sve u svemu bitno da radi hvala druze na pomoci u svakom slucaju
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs