Azada - Ancient Magic - - odlicna,a ne preteska mozgolomka.
@Daum: Trine je odlicna igrica,ali neuspeh da je odigram na x2 4600 3.0ghz,2gb ddr2, gt 8500...Znaci bukvalno sam imao 3 frejma na nekoj osrednjoj rezoluciji i podesavanjima efekata:(( GRafika i animacija u igri je loodilo,ako se ne varam koristi PhysX.
joj jeste trine super igra presao sam je za 2 dana koliko sam igrao a ne moze da se igra bez physix, slicne machinaroum, world of goo, neghbours from hell 1,2,3,4,5
a click&point syberia1,2 (odlicna brain igra) nensy drew i expanzije, treasure island...
e ovaj TRINE je zao, a inace nije zahtevan, ja ga igram na 4350 na 1280*1024 high bez AA i AF, a tek devojcica sto se odusevila, sad cu da skidam predloge redom, thnx opet
saxija bro trine jeste zahtevan i ja sam na 8800 imao par kockanja a sve je na max jbg, ali o5 za 2d igru to je ubica, a igra je odlicna samo sto je kratka, ali mi se svidja glas naratora, a imas i na oficijalnom sajtu patch i neke screenove http://trine-thegame.com/site/
jedina igra koja me toliko zarazila je world of goo i syberia 1,2 to probaj obavezno uzdravlje...
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.