Ja tu negde spadam u mladje generacije pa nisam igrao keca i dvojku,al mi je zato trojka mlogo dobra,valjda nece da pobrljave sad...mada ovaj video obecava!
nadam se da su napravili, tj da ce napraviti dobru grafiku, tj i ona sa 3 je dobra ali to moze mnogo bolje, mada siguran sam da ce i biti mnogo bolje, jedva chekam da vim kako ce ispasti, onaj 3 sam se razbio od igranja!! :D
iskreno da ti kazem i dalo se ocekivati, fallout 3 je izasao mnogo kasnije od svojih predhodnika i mngo je dobar ALI 5 expanzija koje su dosle uz njega valja samo jedna sa zadnjom ili mothership zeta su usrali stvar kao i gothic forsaken gods, nadam se da ce ovaj deo da razvaljuje sto kasnije izadje bolje vise rade na njemu...
Fallout 3 je odlicna igra u svakom aspektu ali je ne ubrajam u fallout naslednike....nije to to,3d i sve ostalo.
ko zeli pravi fallout..totalno nelinearnu igru, koju mozes igrati na 9468 nacina, nastaviti da igras i posle kraja.....neka igra fallout 1 i 2...verovatno igre na prvom i drugom mestu najboljih igara ikada.
Jbg, meni su expanzije ok... __________________ Scourge of PCBerza
:: iskreno da ti kazem i dalo se ocekivati, fallout 3 je izasao mnogo kasnije od svojih predhodnika i mngo je dobar ALI 5 expanzija koje su dosle uz njega valja samo jedna sa zadnjom ili mothership zeta su usrali stvar kao i gothic forsaken gods, nadam se da ce ovaj deo da razvaljuje sto kasnije izadje bolje vise rade na njemu.. :: :: Rise above the pain master the crane :: ::
dobra igra za jedno prelazenje, ekspanzije su dosadne, ja sam probao da ih odigram i nesto me ne privlace, a presao sam FO3 i svidela mi se. Samo sto ne bih mogao da je predjem 2 puta jer nema neke izbore zbog kojih bi to radio.
ma Fallout2 je nešto neprevaziđeno, a i kod prvog dela mi je samo smetao vremenski limit. Trojka jeste dobra i sve to ali je naslednik prva dva dela taman koliko je i Dragon Age naslednik Baldurs Gate-a
Fallout 3 je fenomenalna igra nema sta, samo jel se i vama cini kao da ima premalo levela, taman se zaigrao i otkrio 65% table kad max lvl. Posle sam igrao onako
Jedna od expanzija ti skida level cap... __________________ Scourge of PCBerza
:: Fallout 3 je fenomenalna igra nema sta, samo jel se i vama cini kao da ima premalo levela, taman se zaigrao i otkrio 65% table kad max lvl :: Posle sam igrao onak :: :: Rise above the pain master the crane :: ::
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.