Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Fallout New Vegas
STRANA 1 OD 1
Daum Fallout New Vegas 06.02.2010. 21:56 T24311

status: user
broj poruka: 12795
Pojavio se teaser za igru... Na jesen 2010 izlazi igra. Nije nastavak niti expansion pack vec nova igra u svetu Fallout-a...

http://www.youtube.com/watch?v=v7xME0aFbC4&feature=popular

milojca E ovo se ceka (fala za link) 06.02.2010. 22:44 #187007

broj poruka: 207
Ja tu negde spadam u mladje generacije pa nisam igrao keca i dvojku,al mi je zato trojka
mlogo dobra,valjda nece da pobrljave sad...mada ovaj video obecava!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 06.02.2010. 23:16 #187017

Pa video i ne obecava. Samo je animacija. Ne zove se teaser za dzabe... Cekamo trailer zato...

Gare87 ... 07.02.2010. 00:48 #187037

broj poruka: 4706

nadam se da su napravili, tj da ce napraviti dobru grafiku, tj i ona sa 3 je dobra ali to moze mnogo bolje, mada siguran sam da ce i biti mnogo bolje, jedva chekam da vim kako ce ispasti, onaj 3 sam se razbio od igranja!! :D

H-nitro reply 07.02.2010. 01:33 #187052

broj poruka: 1973
iskreno da ti kazem i dalo se ocekivati, fallout 3 je izasao mnogo kasnije od svojih predhodnika i mngo je dobar ALI 5 expanzija koje su dosle uz njega valja samo jedna sa zadnjom ili mothership zeta su usrali stvar kao i gothic forsaken gods, nadam se da ce ovaj deo da razvaljuje sto kasnije izadje bolje vise rade na njemu...

Rise above the pain master the crane

Ognjeni ... 07.02.2010. 01:47 #187057

broj poruka: 4519
Fallout 3 je odlicna igra u svakom aspektu ali je ne ubrajam u fallout naslednike....nije to to,3d i sve ostalo.

ko zeli pravi fallout..totalno nelinearnu igru, koju mozes igrati na 9468 nacina, nastaviti da igras i posle kraja.....neka igra fallout 1 i 2...verovatno igre na prvom i drugom mestu najboljih igara ikada.

Ajd uzdravlje

Daum Re: reply 07.02.2010. 04:43 #187060

Jbg, meni su expanzije ok...

:: iskreno da ti kazem i dalo se ocekivati, fallout 3 je izasao mnogo kasnije od svojih predhodnika i mngo je dobar ALI 5 expanzija koje su dosle uz njega valja samo jedna sa zadnjom ili mothership zeta su usrali stvar kao i gothic forsaken gods, nadam se da ce ovaj deo da razvaljuje sto kasnije izadje bolje vise rade na njemu..
::
:: Rise above the pain master the crane
TheBear Fallout 3 07.02.2010. 08:53 #187067

broj poruka: 6502
dobra igra za jedno prelazenje, ekspanzije su dosadne, ja sam probao da ih odigram i nesto me ne privlace, a presao sam FO3 i svidela mi se. Samo sto ne bih mogao da je predjem 2 puta jer nema neke izbore zbog kojih bi to radio.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic re 07.02.2010. 10:59 #187070

broj poruka: 9006
ma Fallout2 je nešto neprevaziđeno, a i kod prvog dela mi je samo smetao vremenski limit. Trojka jeste dobra i sve to ali je naslednik prva dva dela taman koliko je i Dragon Age naslednik Baldurs Gate-a

H-nitro yo 07.02.2010. 12:03 #187071

broj poruka: 1973
Fallout 3 je fenomenalna igra nema sta, samo jel se i vama cini kao da ima premalo levela, taman se zaigrao i otkrio 65% table kad max lvl.
Posle sam igrao onako

Rise above the pain master the crane

Daum Re: yo 07.02.2010. 14:54 #187101

Jedna od expanzija ti skida level cap...

:: Fallout 3 je fenomenalna igra nema sta, samo jel se i vama cini kao da ima premalo levela, taman se zaigrao i otkrio 65% table kad max lvl
:: Posle sam igrao onak
:: Rise above the pain master the crane
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs