Ljudi, sta koristite od peceva? Da li postoji neki koji menja gameplay od korena? Znaci nema faul u 95% slucajeva, da bi dobacio ili sutnuo na gol moras sekundu ranije da kliknes itd...Zasto prosto nisu iskopirali gameplay od 09 i ova grafa!?
Djokosrb jel si mi ti to preporucio peceve iz screenfun-a? Probao sam gamingacess-ov patch ali mi se ne svidja.Procitao sam i ono sto mi je skyfire postovao ali ne razumem tu realnost kada ne mogu da dobijem faul.To su malo preterali jbg.Pozz
Preporucujem EL GRANDE Patch, njega je cekalo pola evrope i sveta...mnogi ga optimizuju za svoje govorno podrucije...jedan od najboljih patcheva ako ne i najbolji na svetu Radio ga je jedan moj poznanink i dugogodishnji clan PESOHOLICHARA...(radilo ga je preko 20ljudi, grafiku za meni-e i ostali stylig je radio ARIEL iz Argentine...)
Na liku imas i druge patch-eve al EL GRANDE je najbolji...
Core2Quad Q6700 3.4GHz 1.42V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB SND: Asus Xonar DS 7.1 Logitech X-540 5.1 Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W
Vidim da je velika preporuka el grande ali ne znam da li se poklapa sa mojim zahtevima
Gejmplej mi je ok, patch treba standardno da izmeni imena igraca i timova, grbove, dresove, ispravi ocene (samo dva -tri igraca u originanoj imaju ocenu 90??? Nije C.Ronaldo bas toliko dobar). da doda BUNDESLIGU. Ukratko da bude ono sto je bio Evolution patch II za pes 2008.
I da ima transfere posle zimskog prelaznog roka, zaboravih
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.