...jel ima neka igra slicna ovoj za PlayStationOne tj PSX, posto znam da je u to vreme bila aktivna Sega DreamCast i znam da nije izasao nijedan Sonic za PSX...
Hvala unapred...
- Castlevania symphony of the night, grozno dobra i dugačka igra, jedna od najboljih za ps1 - Crash Bandicoot serijal - Rayman, možda najviše i podseća na sonic od svih ovih, osim što je sporija igra - Hercules - Mega Man X6 - Pandemonium - Lomax
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
difinitivno nema za sony-jeve konzole, isto kao sto nema donkey kong-a i super mario-a za bilo sta osim za nintendo inace, neko je vec napisao, za sony, crash, pandemonium, lomax, rayman
imam ja jos x igrica za sony 1, takve kao sonic imaju sledece put u el dorado, chicken run,naveli ste rayman 1,2,3, lost vikings platforma najslicnija, ima ih jos mrzi me da pisem za psx ne znam imas emulator pa prsti na kompu, by the way ima li ko da proda sony1, ili comodor 64????
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.