Cryostasis meni uopste nije neka igra a pritom spada u najneoptimizovanije igre ikada napravljene. Svaki Stalker je majka za nju (mada ni on nije nesto posebno optimizovan). ______________________________________________
Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: 10 :: ticbra probaj cryostasis na ruskom je ali ima patch sa eng prevodom, super igr :: :: Rise above the pain master the crane :: ::
:: Cryostasis meni uopste nije neka igra a pritom spada u najneoptimizovanije igre ikada napravljene. Svaki Stalker je majka za nju (mada ni on nije nesto posebno optimizovan) :: _____________________________________________ :: :: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu. :: :: :: 10 :: :: ticbra probaj cryostasis na ruskom je ali ima patch sa eng prevodom, super igr :: :: :: :: Rise above the pain master the crane :: :: :: ::
Da ta verzija je bila ruska tj. za rusko trziste.Ovu sam poceo igrati i za sada deluje fino. ______________________________________________
:: A sta jje sa onom verzijom sto se odavno vec pojavila?Ja sam to skinuo odavno ali sad se ne secam dal je ruska ili nije. :: :: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World :: Picture says more than thousand words :: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp :: GREEN POWER :: ::
Jesi probao tj sad te na pamet pitam jel ne znam koju kartu imas ali ako imas neku DX11 jesi probao i kakvi su utisci,razlike,primecuje li se sta ali realno? Hvala na odgovoru.
Green,Green,Grass Of Home
:: Da ta verzija je bila ruska tj. za rusko trziste.Ovu sam poceo igrati i za sada deluje fino :: _____________________________________________ :: :: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu. :: :: :: A sta jje sa onom verzijom sto se odavno vec pojavila?Ja sam to skinuo odavno ali sad se ne secam dal je ruska ili nije. :: :: :: :: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World :: :: Picture says more than thousand words :: :: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp :: :: GREEN POWER :: :: :: ::
Nemam DX11 kartu (za sada) tako da ne znam kakve su razlike :S Nadam se da ce se uskoro neko javiti sa tim utiscima :). ______________________________________________
:: Jesi probao tj sad te na pamet pitam jel ne znam koju kartu imas ali ako imas neku DX11 jesi probao i kakvi su utisci,razlike,primecuje li se sta ali realno :: Hvala na odgovoru :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: Da ta verzija je bila ruska tj. za rusko trziste.Ovu sam poceo igrati i za sada deluje fino :: :: _____________________________________________ :: :: :: :: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu. :: :: :: :: :: A sta jje sa onom verzijom sto se odavno vec pojavila?Ja sam to skinuo odavno ali sad se ne secam dal je ruska ili nije. :: :: :: :: :: :: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World :: :: :: Picture says more than thousand words :: :: :: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp :: :: :: GREEN POWER :: :: :: :: :: ::
Skidam engleskog Pripyat-a, a sto se tice Cryostasis, igra je odlicna, ali to sto je neoptimizovano je u stvari u PhysX-u problem. Instalira se patch, koji resava taj problem. Zanimljiva je, ali nema veze sa Stalkerom. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
slabo se vide razlike bilo je o tome na netu, ja sma skinuo odavno ali sad cu da instaliram pa cu probati igru da vidim kakva je, al DX11 nemam kartu za to...
Ma video sam i ja to..Svakako znam da je to buva obicna i marketing ali opet hajde da ne budem bas rezervisan bolje da cujem jos od nekog jer kad god pomenes taj DX11 odredjena klapa pada u histeriju kao da si ih prstom u oko ubo!Onda sledi prepirka bez potrebe.. Opet cu sacekati jos nekog cisto radi potvrde istog sa neta..
Green,Green,Grass Of Home
:: slabo se vide razlike bilo je o tome na netu, ja sma skinuo odavno ali sad cu da instaliram pa cu probati.. :: :: ::
Probao sam igru, ne deluje nista specijalno. Grafika je shit/prosecna. Teselacija lepo deluje na likovima, daje im finiji izgled. Nista ne pomaze specijalno kad je ostatak igre ko da je radjena pre 5-6 godina. Ako budem imao vremena napravicu neke screenshotove. Udjem u sobu gde ima 5-6 likova, na svima teselacija, a FPS padne duplo... __________________ Scourge of PCBerza
Pa takva je i ona Ruska verzija,bas kao da je pravljena pre 5 godina,uzas jedan.Sa 8800gt sam odigrao prosla 2 dela i LETELI su, a ovo,pa ne mogu da verujem.Mnoga podesavanja u igri su mi bila zakljucana,grafika bedna,a frejmove oduva vetar kad dune!Pa zasta su ovo pravili?Sta oni misle,da postavljaju neke nove standarde,nasledjuju Crysis ili sta?Voleo bih da se javi neko ko je probao ovo sranje sa nekom GUJOM od karte i da me razuveri.Pozdrav.
Pa ovo sam probao sa 5870... Dovoljna je guja :)... U proseku imam preko 60fps-a u 1920x1080, 4xAA, Sve na ultra high, DX11, ali kad naidjem na grupu neprijatelja zbog teselacije izgubim dosta, padne na 40fps-a negde... __________________ Scourge of PCBerza
:: Pa takva je i ona Ruska verzija,bas kao da je pravljena pre 5 godina,uzas jedan.Sa 8800gt sam odigrao prosla 2 dela i LETELI su, a ovo,pa ne mogu da verujem.Mnoga podesavanja u igri su mi bila zakljucana,grafika bedna,a frejmove oduva vetar kad dune!Pa zasta su ovo pravili?Sta oni misle,da postavljaju neke nove standarde,nasledjuju Crysis ili sta?Voleo bih da se javi neko ko je probao ovo sranje sa nekom GUJOM od karte i da me razuveri.Pozdrav :: :: ::
e jbg a ja pomislio bice neka ljuta promena mislim naginjem vise na stranu rusa ali o5 i u ovom slucaju amerikancine pobedjuju jer joj 5 godina star far cry parira i pobedjuje sto se igrivosti tice a cryostasis nije uopste sranje igra je odlicna i nije neoptimizovana nego je malo nedovrsena, kao da nisu dovrsili ideju, a o5 kad se zaigras to je drugi zanr od stalkera zato se ni ne poredi...
Nisam igrao do sada stalker (igrao sam metro, fallout) pa razmisljam da krenem ovo. Jel vredi? I jos nesto , jel bi mogao da igram samo ovaj deo Call of Pripyat bez odigrana predhodna dva dela (da neznam sta se tu desavalo) ? Koliko sam citao poslednjih petnestak minuta na ign-u prvi je Shadow of Chernobyl pa onda se vracaju sa Clear Sky pa onda dolazi Call of Pripyat. Ajde ko je igrao sva tri dela da da neki savet.
hvala :)
q6600 3.2 . 790i . 2x2gb 1600 cl7. gtx 460 . CM 690 II , CM M1000
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.