Naime resis da igram cod 5 world at war,al imam sledeci problem
Naime,intaliram ja igru i patchujem na 1.7 i lepo nadjem servere za 1.7 verziju unesem ih u favourites i sve ok,igra ih registruje,al kad ocu da udjem u server,nishta igra me kulira,ko da nisam klikno???
I jos veca fora je sto mi options vrati na default stalno kad udjem ponovo?
uz to (posto sam i pre igrao)ne trazi mi da napravim online profile kao obicno pa ja cepnem cancel,nego sam odma offlone!??!?!?!
za to što ne možeš na server skini private client patch na gamecopyworld, ako ti slučajno piše da je trojanac za taj peč, ne brini, lažna uzbuna. ok, startuješ peč, uđeš u igru, pritisneš F3 da ga aktiviraš, uđeš na server, F4 da ga deaktiviraš i to je to, ako ne deaktiviraš šutne te pb napolje
trebalo bi da nemaš u onom njegovom folderu u users dodatne profile nego samo default, možda ti zato poništava opcije
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.