Kako sad igrati ovo na mrezi sa ovim novim patch-om 1.2.1..Razorov krek koji ide uz ovo,ne radi.Da li neko igra ovo na netu i kako?Do sad je bilo sve u redu,bas me nerviraju stalno bre nesto komplikuju,igra je radila savrseno i sa predhodnim update-om.
Kupio sam Razorov update ali meni nece ni da instalira na Reloaded verziju koju imam,tako da jos uvek igram bez novog bar dok ne izadje Reloaded verzija tog update-a. ______________________________________________
1. instaliraš borderlands (ja sam skinuo neku verziju što se ne instalira pečovana na 1.20 i ima oba dlc-a, samo ekstraktuješ i radi ali može valjda bilo koja) 2. skineš worldwide patch 1.21 i ekstraktuješ u neki folder sve što ima unutra 3. pripališ command prompt i odeš u folder gde si ekstraktovao sadržaj peča 4. kucaš ovo `msiexec /i Setup.msi /qb` i sačekaš da ekstraktuje 5. zatim odeš u C:\Program FilesK Games\Gearbox Software\Borderlands i sve što tamo nađeš prebaciš tamo gde si instalirao borderlands - overwrite 6. odeš na http://www.gamecopyworld.com/ i skineš `that which must not be named` (bar ne javno) za verziju 1.21 i odradiš s tim šta treba
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.