Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Pomoć Mass Efect 2
STRANA 1 OD 1
bunjevac Pomoć Mass Efect 2 30.01.2010. 11:16 T24146

status: user
broj poruka: 578

Da li neko igra i da li znate kako teba da se reši ono oko
pronalaženja kodova jer nevidim smisao a baš me smara.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Kojih kodova 30.01.2010. 11:18 #185086

broj poruka: 6502
daj malo vise podataka.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 30.01.2010. 11:21 #185087

broj poruka: 8138
Koja misija je u pitanju?Da nije mozda ono kad treba da hackujes sistem?Mozda te to smara.

Edit:
Mada,u svakoj misiji moras da hackujes ponesto,a i ne moras.

The Way It`s Meant To Be Played

bunjevac re 30.01.2010. 11:26 #185090

početak igre na podu ima nekih podataka pa treba da rešiš 3 dela koda ako možete da mi pomognete u svakom slučaju hvala.Inače sam ozdravio nekog lika i sad nas je troje,ako to nešto znači.
Scyter Re: 30.01.2010. 11:28 #185091

@TheBear:

Dokle si stigao?Meni je u timu ostalo jos njih dvoje da pronadjem.Zadnju koju sam uvrstio u moj tim je bila Samatra.Jel obavljas one sporedne misije?Ja ih obavljam jedino ako su mi usput.Obavezno istrazuj one planete.

Scyter Re: re 30.01.2010. 11:30 #185093

Trenutno ne mogu da se setim.Ajde nam daj jos malo informacija.Gde si tacno nasao taj podatak?

:: početak igre na podu ima nekih podataka pa treba da rešiš 3 dela koda ako možete da mi pomognete u svakom slučaju hvala.Inače sam ozdravio nekog lika i sad nas je troje,ako to nešto znači
::
bunjevac re 30.01.2010. 11:42 #185096

moje dete od 12 godina rešilo problem
djokosrb zaridjao 30.01.2010. 11:46 #185098

broj poruka: 6876
tata za igre

TheGame Re: 30.01.2010. 11:51 #185099

broj poruka: 719

Ma on ocigledno ne pita za misiju nego pokusava da hack-uje datapad tako sto treba da nadje ona 3 identicna koda...Trebao si malo bolje da objasnis...

This is usually part when people start screaming

neXus2000 If 30.01.2010. 12:09 #185104

broj poruka: 3350
Ako ti je onaj hack gde ti piche prozorcici u kojima je ispisan tekstic u razlicitim bojama, i gde su neki prekrizeni sa crvenim X, pogledaj u gornjem delu ekrana kako ti izgleda kod pa kad naletis na identican u donjem delu ti lupis razmak na tastaturi, pa onda opet gore pogledas sledeci kod i tako dok ne ispunis 3 komada.
TheBear Samo gledas delove teksta 30.01.2010. 12:31 #185113

i dole trazis iste treba tri da nadjes i to je to, selektujes na space, a pazis na one crvene njih ne smes da obelezis.

eseses ja sam presao za oko 24h ukupno, poginulo mi je troje iz tima (svi su mi bili lojalni sem onog lika sto se dobije uz DLC) na kraju (to sve zavisi od toga koliko si budzio brod i koliko si paragon ili renegade i od odluka u vezi likova i upgrade-ova za njih). Moze cak i Shepard da pogine na kraju ! Ako nisi nista kupovao od upgrade-ova....
Imas posle izbor da opet zapocnes igru sa tim likom kog si imao na kraju i po 50k od svih resursa, ili da nastavis igru i resis sve misije koje su ti ostale, ja sam nastavio.
I treba sacuvati save jer ce odgovarati za ME3 kao sto je iz ME odgovarao za 2 doduse ja sam poceo novu igru bez ubacivanja lika iz prvog dela.
Sad razmisljam da predem prvi deo i razvijem lika i ubacim ga u drugi i onda opet predejm drugi i cuvam sejv za 3 tako je i predvidjeno.

Inace ja sam pre poslednje misije ceo tim sastavio i sve sporedne obavio svi dam i budu lojalni sem onaj lik sto se dobija uz DLC on mi nije bio lojalan jer u misiji za njega nisam postupio kako je on hteo. Nabudzio sam brod sve do kraja sem goriva i probe bay-a, a planeta sam istrazio bas dosta zbog resursa da bih nabudzio brod, takodje i oruzja i oklop su mi vecina bili nabudzeni.
I pazi poslednja misija ti je kad prodjes kroz Omega 4 Relay, nema povratka posle, tako da obavi sve sto zelis pre toga sto se likova tice jer je moguce neki da ti izginu meni je Grunt, Jack i Legion poginuo.
Scyter Re: Samo gledas delove teksta 30.01.2010. 13:24 #185137

Ja sam odigrao oko 15h.Samo mi jedan fali u timu.Izgleda da taj sto mi fali dobija se jedino uz DLC.Do sada mi niko nije poginuo.Upgradeujem sve sto mogu,brod sam nekoliko puta upgradevao.Kupujem oruzja,upgradujem ih,skuljam sve sto nadjem na svakoj planeti,upgradeujem i odelo.Obavljam one misije koje mi iz tima traze da im pomognem.Ostala su mi jos 3-4 lika iz tima koji treba da im obavim misije koji su trazili od mene.Ja sam isto poceo igru izpocetka,pre 2 god. kad sam prelazio Mass Effect nisam znao da ce mi trebati save,pa sam ga izbrisao.Sad cu ovaj da sacuvam iz drugog dela za svaki slucaj,mozda ce mi trebati za ME3.Sad sam trenutno presao onu misiju kad me je poslao Ilussive Man da idem na onaj brod od onih buba/vanzemaljaca.Tu me je kao on zaebao.

Da,obavicu obavezno sve misije pre nego sto odem u Omega 4 Relay.

:: i dole trazis iste treba tri da nadjes i to je to, selektujes na space, a pazis na one crvene njih ne smes da obelezis
:: eseses ja sam presao za oko 24h ukupno, poginulo mi je troje iz tima (svi su mi bili lojalni sem onog lika sto se dobije uz DLC) na kraju (to sve zavisi od toga koliko si budzio brod i koliko si paragon ili renegade i od odluka u vezi likova i upgrade-ova za njih). Moze cak i Shepard da pogine na kraju ! Ako nisi nista kupovao od upgrade-ova....
:: Imas posle izbor da opet zapocnes igru sa tim likom kog si imao na kraju i po 50k od svih resursa, ili da nastavis igru i resis sve misije koje su ti ostale, ja sam nastavio
:: I treba sacuvati save jer ce odgovarati za ME3 kao sto je iz ME odgovarao za 2 doduse ja sam poceo novu igru bez ubacivanja lika iz prvog dela
:: Sad razmisljam da predem prvi deo i razvijem lika i ubacim ga u drugi i onda opet predejm drugi i cuvam sejv za 3 tako je i predvidjeno
:: Inace ja sam pre poslednje misije ceo tim sastavio i sve sporedne obavio svi dam i budu lojalni sem onaj lik sto se dobija uz DLC on mi nije bio lojalan jer u misiji za njega nisam postupio kako je on hteo. Nabudzio sam brod sve do kraja sem goriva i probe bay-a, a planeta sam istrazio bas dosta zbog resursa da bih nabudzio brod, takodje i oruzja i oklop su mi vecina bili nabudzeni
:: I pazi poslednja misija ti je kad prodjes kroz Omega 4 Relay, nema povratka posle, tako da obavi sve sto zelis pre toga sto se likova tice jer je moguce neki da ti izginu meni je Grunt, Jack i Legion poginuo
Almighty84 Re 30.01.2010. 13:33 #185144

broj poruka: 294
Presao pre 3 dana, 33 sata igranja, ako nekome nesto treba, neka pita... :)
DmasteRNo1 Deca su čudo 30.01.2010. 13:59 #185151

broj poruka: 6101
Jeste da su neke stvari promenjene u drugom delu (hakovanje, između ostalog), ali izgleda da za klince to ne predstavlja problem, dok mi `matori` polako ispadamo iz štosa.

Inače, igra je super, samo što ove nedelje nikako da navučem bar sat vremene igranja bez prekida.

Phenom II X3 720BE
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
WD5000AAKS
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Samsung 2232BW
Cooler Master Storm Sniper AMD Dragon Edition
Chieftec CFT-650-14CS

TheBear Eseses 30.01.2010. 15:54 #185179

ne mogu da ti poginu sada likovi nego to tek na kraju kada prodjes kroz Relay to je poslednja misija samo tada mogu, ali opet sve zavisi od izbora prethodnih i svega sto si radio.
Igra je mnogo bolja od keca u svakom pogledu, i prica i sve znaci !

Daum Re: Re: Samo gledas delove teksta 30.01.2010. 15:55 #185180

broj poruka: 12795
Taj koji ti fali u timu je Geth. Dodatni lik iz DLC-a dodaje jos jedan slot za ekipu...

Meni su svi preziveli ukljucujuci i Geth-a sem jednog, a to je onaj koga posaljes kroz Collector ship unutar toplotne cevi...

:: Ja sam odigrao oko 15h.Samo mi jedan fali u timu.Izgleda da taj sto mi fali dobija se jedino uz DLC.Do sada mi niko nije poginuo.Upgradeujem sve sto mogu,brod sam nekoliko puta upgradevao.Kupujem oruzja,upgradujem ih,skuljam sve sto nadjem na svakoj planeti,upgradeujem i odelo.Obavljam one misije koje mi iz tima traze da im pomognem.Ostala su mi jos 3-4 lika iz tima koji treba da im obavim misije koji su trazili od mene.Ja sam isto poceo igru izpocetka,pre 2 god. kad sam prelazio Mass Effect nisam znao da ce mi trebati save,pa sam ga izbrisao.Sad cu ovaj da sacuvam iz drugog dela za svaki slucaj,mozda ce mi trebati za ME3.Sad sam trenutno presao onu misiju kad me je poslao Ilussive Man da idem na onaj brod od onih buba/vanzemaljaca.Tu me je kao on zaebao
:: Da,obavicu obavezno sve misije pre nego sto odem u Omega 4 Relay
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: i dole trazis iste treba tri da nadjes i to je to, selektujes na space, a pazis na one crvene njih ne smes da obelezis
:: ::
:: :: eseses ja sam presao za oko 24h ukupno, poginulo mi je troje iz tima (svi su mi bili lojalni sem onog lika sto se dobije uz DLC) na kraju (to sve zavisi od toga koliko si budzio brod i koliko si paragon ili renegade i od odluka u vezi likova i upgrade-ova za njih). Moze cak i Shepard da pogine na kraju ! Ako nisi nista kupovao od upgrade-ova....
:: :: Imas posle izbor da opet zapocnes igru sa tim likom kog si imao na kraju i po 50k od svih resursa, ili da nastavis igru i resis sve misije koje su ti ostale, ja sam nastavio
:: :: I treba sacuvati save jer ce odgovarati za ME3 kao sto je iz ME odgovarao za 2 doduse ja sam poceo novu igru bez ubacivanja lika iz prvog dela
:: :: Sad razmisljam da predem prvi deo i razvijem lika i ubacim ga u drugi i onda opet predejm drugi i cuvam sejv za 3 tako je i predvidjeno
:: :: Inace ja sam pre poslednje misije ceo tim sastavio i sve sporedne obavio svi dam i budu lojalni sem onaj lik sto se dobija uz DLC on mi nije bio lojalan jer u misiji za njega nisam postupio kako je on hteo. Nabudzio sam brod sve do kraja sem goriva i probe bay-a, a planeta sam istrazio bas dosta zbog resursa da bih nabudzio brod, takodje i oruzja i oklop su mi vecina bili nabudzeni
:: :: I pazi poslednja misija ti je kad prodjes kroz Omega 4 Relay, nema povratka posle, tako da obavi sve sto zelis pre toga sto se likova tice jer je moguce neki da ti izginu meni je Grunt, Jack i Legion poginuo
Almighty84 Re 30.01.2010. 16:34 #185193

broj poruka: 294

Jedna mnogo lepa stavka je sto mozes da importujes sejvove iz prvog dela, tako da o5 igra sama po sebi nije ista...

leruman Nepoznat mail - da li je quest illi ester egg 30.01.2010. 23:18 #185282

broj poruka: 145
U toku igre stize dosta mailo kada se odrade questovi.

Medjutim u jednom trenutnku stigne mail u kome se kaze da ako uplatim neko liku 20k kredita dobijam ekstra proteus tehnologiju. Da li ovo aktivira neki zadata, i ako je tacno, gde treba da odem. Presao sam vise od 70%igre, uskoro trebam da krenem na omega 4 relay, hteo bih da to zavrsim dok jos mogu.

SkyFire Re: Re 31.01.2010. 18:09 #185430

broj poruka: 18472
Na koji nacin je to kompatibilno?Ne razumem kako je to moguce?Pa sta tu funkcionise,nije valjda da su misije iste i sl>?!!!

The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World
Picture says more than thousand words :
http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jpg
GREEN POWER

:: Jedna mnogo lepa stavka je sto mozes da importujes sejvove iz prvog dela, tako da o5 igra sama po sebi nije ista..
TheBear Re: Re: Re 31.01.2010. 18:18 #185432

Pa importujes lika kog si razvio u prvom delu, i to ce uticati na tok igre drugog dela, ne menjaju se misije, to su ove iz drugog dela ali ima odredjeni uticaj.
Ja sam igrao sa novim likom nisam ubacio iz prvog dela, ali precicu i prvi i grugi deo i onda cu taj sejv da cuvam za 3.

:: Na koji nacin je to kompatibilno?Ne razumem kako je to moguce?Pa sta tu funkcionise,nije valjda da su misije iste i sl>?!!
:: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World
:: Picture says more than thousand words
:: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp
:: GREEN POWER
:: :: Jedna mnogo lepa stavka je sto mozes da importujes sejvove iz prvog dela, tako da o5 igra sama po sebi nije ista..
SkyFire Re: Re: Re: Re 31.01.2010. 18:20 #185435

broj poruka: 18472
Svasta..Ovo sad prvi put cujem i ne deluje mi ni najmanje zanimljivo..Inace ja nisam presao ni prvi deo..Smorio sam se vec negde oko samog pocetka jer me nervira sto se oruzje brzo pregreje i ne mogu dalje da nastavim da killingujem..Ali preci cu prvi sad iz inata :)

The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World
Picture says more than thousand words :
http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jpg
GREEN POWER

:: Pa importujes lika kog si razvio u prvom delu, i to ce uticati na tok igre drugog dela, ne menjaju se misije, to su ove iz drugog dela ali ima odredjeni uticaj
:: Ja sam igrao sa novim likom nisam ubacio iz prvog dela, ali precicu i prvi i grugi deo i onda cu taj sejv da cuvam za 3
:: :: Na koji nacin je to kompatibilno?Ne razumem kako je to moguce?Pa sta tu funkcionise,nije valjda da su misije iste i sl>?!!
:: :: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World
:: :: Picture says more than thousand words
:: :: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp
:: :: GREEN POWER
:: :: ::
:: :: :: Jedna mnogo lepa stavka je sto mozes da importujes sejvove iz prvog dela, tako da o5 igra sama po sebi nije ista..
raic @sky 31.01.2010. 18:25 #185438

broj poruka: 9006
bilo je na nekoliko mesta u prvoj igri da napraviš neke odluke (recimo ubij kraljicu onih insekata ili je pusti). verovatno su napravili da te odluke iz prvog dela imaju neki kozmetički uticaj u drugom delu a treba im tvoj save da bi videli šta si tačno uradio.

bilo bi dobro da su napravili tako i u kotor 1 i 2, nego su stavili dijaloge tipa:
NPC: taj darth revan je bio mnogo opasan baja
TI: revan je bio žensko, zaboga! (ako si slučajno igrao ženskog lika)
NPC: aha, vidiš nisam ga/je nikad video izbliza, ako ti tako kažeš

ispada da je igra prepuna likova koji su s revanom išli u vrtić ili služili civilnu a niko od njih nema pojma jel on muško ili žensko, da ne pominjemo stvari kao ima li mladež na desnom guzu, ma ta moderna plastična hirurgija je čudo
Ultras1991 meni se ne svidja 01.02.2010. 07:50 #185584

broj poruka: 301

igrao sam drugi deo celih pola sata i osim lepe grafike, meni se iskreno igra ne svidja...

sve se svodi na pucacinu i kompleksne komande likova koji vise lice na mocne rendzere nego na galakticke borce!

ne volim SF zanr...

TheGame Re: meni se ne svidja 01.02.2010. 08:43 #185589

broj poruka: 719

Pa ako ne volis SF zanr kako ocekujes da ti se svidi ova igra...???

This is usually part when people start screaming

:: igrao sam drugi deo celih pola sata i osim lepe grafike, meni se iskreno igra ne svidja..
:: sve se svodi na pucacinu i kompleksne komande likova koji vise lice na mocne rendzere nego na galakticke borce
:: ne volim SF zanr..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs