Pozz! Instalirao sam igru, neka repack verzija.Pustim je i radi,prodju one reklame dok ne doje do onog crnog prozora gde pise da je codemaster pravio igru i tu stane. Kad sam izasao iz igre video sam da je win blokirao igru. Odblokirao sam igru i pustio ponovo ali isto ! Neka solucija ?
ako je opet win blokirao uzmi pa u user accounts iskljuchi kontrolu(ako koristis 7 ili vistu) i iskljuchi firewall, znachi sve zivo poiskljuchuj ako si siguran da nema virusa koji lepo idu zajedno sa igrom :)
Probaj da reinstaliras igru. Ja sam imao isti problem i sa reinstalaciom je nestao. Proveri i drivere i vidi da instaliras patch za DiRT 2, mozda ti i to resi problem :-)
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.