Na koju foru da raspakujem ovo u Iso ? :D Nema uopste extract... Isao sam i open with winrar ali nema pojma da se pojavi... 3 igrica pre ove sam uspesno zavrsio... Kako da resim ovo ?
HJSplit ne radi isto što i rar arhiver, on treba da spoji te fajlove koje imaš u jedan, rar arhiver ih raspakuje u jedan ili više sve zavisi od onoga ko ih je pakovao. Uradi to sa HJSpliterom.
one way or another
:: Pa to sam i mislio... Da spojim u iso... Izvinite sto sam se lose izrazio... : :: :: ::
Probao, spakovalo ga u 1, ali daemon nece da ga otvori... Isao sam na join u hjsplit, izbacilo mi u input prvi fajl, isao ok, cekao do 100-tke, ali uzalud...
Ma nisam imao problema sa prethodnim, nego me bas zbunilo ovo. Nisam imao mesta na drugoj particiji da kopiram pa da experimentisem. Ovako nisam hteo nesto da zeznem... No, sredio sam. Hvala puno.
Tri stvari... 1. Gde nadje tu barustinu za tapetu? 2. Pokreni WinRAR pa iz programa otvori koji god hoces fajl, ako to ne upali pronadji neki koji cepa i spaja fajlove poput HJSplit mada on nije najbolji najbolji je jedan francuski ali ne mogu da se setim kako se zove posto je on sposoban da spoji skoro sve sto je nekim programom iscepkano na komade. Potrazicu pa cu ti javiti. 3. Posteno ces se razocarati igrom koja posle 30 minuta postane pomalo dosadna.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Na koju foru da raspakujem ovo u Iso ? :D Nema uopste extract... Isao sam i open with winrar ali nema pojma da se pojavi... 3 igrica pre ove sam uspesno zavrsio... Kako da resim ovo :: :: http://img251.imageshack.us/img251/3173/79594371.jp :: :: POZ
Pronasao program za spajanje se zove XtremSPLIT...
29.01.2010. 23:08
status: user broj poruka: 7769
Program je nakompletniji od svih koje sam do sada probao, malo zbunjuje zato sto je sve na francuskom ali spaja gotovo sve ekstenzije tj fajlove deljene raznim programima cak i omrazenom Hatch-om.
Bitno je da pre svega izaberes opciju couper ili coller (seci ili spojiti) i sve radi perfektno.
:: Program je nakompletniji od svih koje sam do sada probao, malo zbunjuje zato sto je sve na francuskom ali spaja gotovo sve ekstenzije tj fajlove deljene raznim programima cak i omrazenom Hatch-om :: :: Bitno je da pre svega izaberes opciju couper ili coller (seci ili spojiti) i sve radi perfektno :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.