Kupio sam original igricu iz naslova (znaci to je prvi deo) i krene da instalira i kad dodje do 64% i do foldera Support, nece da prekopira neki lasmig.txt fajl... I moze samo Retry ili Cancel, sto automatski izlazi iz instalacije. Probao sam rucno u taj folder da ga prekopiram i naravno moze, al instalacija ga ne registruje... Probao da prekopiram disk na HD i pokrenem odatle i isto... OS je Win7 Ultimate x64... Sta jos da pokusam???
Re: LOTR Battle for Middle Earth nece se instalira...
28.01.2010. 14:38
status: user broj poruka: 9459
Da li imas taj fajl?Ti prekopiras folder,a nisi rekao da li se nalazi taj fajl unutra.Pokusaj da instaliras igru,ali izaberi neki drugi language.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Kupio sam original igricu iz naslova (znaci to je prvi deo) i krene da instalira i kad dodje do 64% i do foldera Support, nece da prekopira neki lasmig.txt fajl... I moze samo Retry ili Cancel, sto automatski izlazi iz instalacije. Probao sam rucno u taj folder da ga prekopiram i naravno moze, al instalacija ga ne registruje... Probao da prekopiram disk na HD i pokrenem odatle i isto... OS je Win7 Ultimate x64... Sta jos da pokusam?? ::
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
... taj pojedinacni fajl da prekopiram u folder gde treba da ide... Takodje sam i ceo disk prekopirao na HD i pustio instalaciju kao XP Compatibility... I uvek isto... I probao sve to na burazerovom kompu, mada i on ima isti OS... i nece...
Re: LOTR Battle for Middle Earth nece se instalira...
28.01.2010. 14:52
status: user broj poruka: 1081
probaj sa drugom optikom ako imas SATA probaj sa PATA i obrnuto po mogutstvu drugog proizvodjaca
AMD Athlon II X3 425@X4 B25@V1AX@700rpm Asus M4A785TD-M EVO 2*2GB DDR3 Geil@1333Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Xaser III 640GB samsung X2,1.5TB samsung F2
:: Kupio sam original igricu iz naslova (znaci to je prvi deo) i krene da instalira i kad dodje do 64% i do foldera Support, nece da prekopira neki lasmig.txt fajl... I moze samo Retry ili Cancel, sto automatski izlazi iz instalacije. Probao sam rucno u taj folder da ga prekopiram i naravno moze, al instalacija ga ne registruje... Probao da prekopiram disk na HD i pokrenem odatle i isto... OS je Win7 Ultimate x64... Sta jos da pokusam?? ::
Da, mislim da mi je ovo bio prvi original... :) Sad sam definitivno naucio lekciju... :D Mada sam juce skinuo i sa neta, reko, mozda je DVD ogreban, pa da probam jos jednom, al nece ni to... Mada, ako je usposno prekopiran disk na HD, onda i ne moze da bude ogreban... Al reko, ajd...
Re: Re: LOTR Battle for Middle Earth nece se instalira...
28.01.2010. 14:55
status: user broj poruka: 398
Pa probao sam i kod burazera na kompu, i to su jedine dve optike koje imam u kuci... Kod mene i njega...
:: probaj sa drugom optikom ako imas SATA probaj sa PATA i obrnuto po mogutstvu drugog proizvodjac :: :: :: AMD Athlon II X3 425@X4 B25@V1AX@700rp :: Asus M4A785TD-M EV :: 2*2GB DDR3 Geil@1333Mh :: ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sidepor :: PC power cooling and silencer 500W@TT Xaser II :: 640GB samsung X2,1.5TB samsung F2 :: :: :: Kupio sam original igricu iz naslova (znaci to je prvi deo) i krene da instalira i kad dodje do 64% i do foldera Support, nece da prekopira neki lasmig.txt fajl... I moze samo Retry ili Cancel, sto automatski izlazi iz instalacije. Probao sam rucno u taj folder da ga prekopiram i naravno moze, al instalacija ga ne registruje... Probao da prekopiram disk na HD i pokrenem odatle i isto... OS je Win7 Ultimate x64... Sta jos da pokusam?? :: ::
Re: Re: Re: LOTR Battle for Middle Earth nece se instalira...
28.01.2010. 14:57
status: user broj poruka: 1081
probaj da pozajmis od nekog optiku da probas ako imas od koga da pozajmis da eleminises da nije do nje...koje optike te dve imas??
AMD Athlon II X3 425@X4 B25@V1AX@700rpm Asus M4A785TD-M EVO 2*2GB DDR3 Geil@1333Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Xaser III 640GB samsung X2,1.5TB samsung F2
:: Pa probao sam i kod burazera na kompu, i to su jedine dve optike koje imam u kuci... Kod mene i njega.. :: :: :: :: probaj sa drugom optikom ako imas SATA probaj sa PATA i obrnuto po mogutstvu drugog proizvodjac :: :: :: :: :: :: AMD Athlon II X3 425@X4 B25@V1AX@700rp :: :: Asus M4A785TD-M EV :: :: 2*2GB DDR3 Geil@1333Mh :: :: ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sidepor :: :: PC power cooling and silencer 500W@TT Xaser II :: :: 640GB samsung X2,1.5TB samsung F2 :: :: :: :: :: Kupio sam original igricu iz naslova (znaci to je prvi deo) i krene da instalira i kad dodje do 64% i do foldera Support, nece da prekopira neki lasmig.txt fajl... I moze samo Retry ili Cancel, sto automatski izlazi iz instalacije. Probao sam rucno u taj folder da ga prekopiram i naravno moze, al instalacija ga ne registruje... Probao da prekopiram disk na HD i pokrenem odatle i isto... OS je Win7 Ultimate x64... Sta jos da pokusam?? :: :: ::
Re: Re: Re: Re: LOTR Battle for Middle Earth nece se instalira...
28.01.2010. 15:01
status: user broj poruka: 398
Obe SATA, jedna LG, druga ebem li je neka noname... Al skinuo sam i piratsku verziju sa neta i probao i potpuno isto se desava... To nema veze sa optikom...
:: probaj da pozajmis od nekog optiku da probas ako imas od koga da pozajmis da eleminises da nije do nje...koje optike te dve imas? ::
Imao sam ranije slican problem, ali sa nekom drugom igrom... Koliko se secam, sve sam prekopirao na hard pa odatle pokrenuo instalaciju, ali pre pokretanja instalacije sam u .txt fajlu po kome ide instalacija, jednostavno izbrisao tu liniju gde se spominje taj fajl, snimio i pokrenuo instalaciju i sve je proslo ok...
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Prekopiaro sam Support folder rucno i uradio to sto si reko (Common files se zove taj txt fajl) i instaliralo je... E sad nece da pokrene... :D Otvori prozor sa naslovom igre, kao pocne da ucitava, i tu zakuca... Pokusavam Compatibility modove razne, al za sada nista nece... Instalirao sam i patch 1.03 (to je jedino sto sam nasao na netu)...
:: Imao sam ranije slican problem, ali sa nekom drugom igrom... Koliko se secam, sve sam prekopirao na hard pa odatle pokrenuo instalaciju, ali pre pokretanja instalacije sam u .txt fajlu po kome ide instalacija, jednostavno izbrisao tu liniju gde se spominje taj fajl, snimio i pokrenuo instalaciju i sve je proslo ok.. :: :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
To je najverovatnije problem sa crackom, mada to je i starija igra pa mozda bas i nece da radi na Win 7. U svakom slucaju skini najnoviji patch i idi na https://www.gamecopyworld.com ili https://www.gameburnworld.com i nadji crack za tu verziju! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: To je najverovatnije problem sa crackom, mada to je i starija igra pa mozda bas i nece da radi na Win 7. U svakom slucaju skini najnoviji patch i idi na https://www.gamecopyworld.com ili https://www.gameburnworld.com i nadji crack za tu verziju ::
Nema veze, sa klasicnim no cd crack-om ne krsis nikakav zakon (ako ti to nesto znaci), vazan je serijski broj (dakle igra je kupljena). Samo uradi kako sam rekao, ako nece znaci da je u pitanju Win 7. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.