kad startujem zero gear, i kliknem find, krece connectin to IWNet i stoji tako!!
sta je to? nisam do sada video ovo a igram vec dva meseca skoro! imam instaliran parovoz lekic 1.0.175 update 2, sinoc sam normalno igrao a danas nece??
Pa zatvoren ti je PORT, sigurno... Ako imash ADSL udji tako u ruter pa otvori, ili kako se to vec radi.. Jel mozes da mi pustis na mail sta mi sve treba da bih igrao preko net, tj MW, kako se i sta podesava?
moguce je da je iwnet prestao da podrzava 175, probaj 177
:: brate, ja dva meseca svaki dan igram mw2 na steamu normalno :: :: nocas sam igrao takodje.. a danas popodne se pojavljuje ovo? :: :: nisam nikakve portove otvarao do sad a sad sam otvorio i njih u ruteru i opet isto!!? :: :: sta je ovo? :: :: :: OBAVEZNO POGLEDATI! :: :: http://www.imagesforme.com/upload/73798ec8.jpg?id=c251790a25b6727938393734313 :: :: :: :: ATI RULES... :: ::
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.