ja kao nešto tražio, al nisam mogo se snađem.. koja je po vama, ili još bolje ako znate, najbrutalnija igra za pc? meni se mnooogo svođa god of war, al jbg to je za ps, a i ne uspevam da nateram emulator za ps2 da mi radi na win7, stalno mi izbacuje nešto kao `cannot create gst log`.. elem, šta bi ste mogli da mi preporučite ali da je nešto tog tipa, da je baš baš brutalno? :D
Blade of Darkness odigraj... Jedna od najbrutalnijih igara svih vremena.... Odseces goblinu ruku pa krenes sa njom da tabas ostale... Klasika :D :D :D __________________ Scourge of PCBerza
God of War 2 sa pcsx2 na Windows 7 x64... Ako hoces mogu da ti dam torrent GoW2 sa sve emulatorom sve namesteno znaci samo instaliras i igras...
I da jeste krvava igra mozda i najkrvavija. Samo treba dobar dzojped sa analog stickovima za pravi dozivljaj... I Manhunt su stvarno brutalne igre, ali meni se ne svidjaju nesto.
pa pazi, ja sam skidao to par puta, ali neeeće, nervira me.. aj daj torent, daj link za torent, pa da vidim šta i kako, da ga nateram da radi i ja imam win 7 64bit ultimate ,ali stalno izbacuje grešku :-\
pa evo ti torrent, samo sto su titlovi i meni na ruskom u igri ali audio je engleski i sve je namesteno, samo namestis kontrole koje hoces i grafiku u emulatoru. Meni radi bez problema na W7 x64.
Jes vala,igra je morbidarija zesca.Kada se malo bolje sagledaju stvari,mislim da su sve igre nesto novijih naslova mobidne da nema dalje. Kad se setim pre 20-ak godina bilo je mozda par igrica koje se mogu svrstati u tu kadegotiju,ali to nije bilo toliko uzasavajuce igrati,mislim odfikariti glavu sprajtu sa 16 kockica u 8 boja i jednim beep-om...smesno
Evo nabrojacu ti ti odaberi:manhunt, slazem se za postal, bloodrayne 1,2, prototype definitivno, silent hill ne znam da li je vise brutalna ili strasna, havenly sword, pa i PoP...
Pored Pain(in ass)killera, brutalnog napucavanje sa protivnicima ima i u Hellgate Londonu, ukoliko za klasu izabereš Marksmana. Tada ovaj RPG prerasta u tešku (na)pucačinu iz prvog lica, koja možda prevazilazi i Pejnkilera, Ozbiljnog Sema i slične stvari.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.