5. Copy crack from dvd1 to your install folder 6. Play!
Pozz...
Mozes da vuces sa onih linkova sto sam postovao u onoj temi isti su fajlovi na sva 4 sajta, tako da mozes da vuces odjednom part 1, 2, 3, 4 i ici ce sigurno full brzinom :). Ako neces ovo limitiraj upload na 10 kb/s, ako vec nisi :).
Pozdrav!
:: Jeste,verovatno je sa Partisa.Meni je download zivi ocaj.Kako je tebi bio?Koliko si skinuo :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Uopste nije full speed.. :: :: :: :: :: ::
Ma nisam ga drzao celu noc, posto ne mogu da slusam komp, ali skinuo je oko 15% jutros kad sam ustao sam upalio a ukupno je skidao 4 sata... Sad mi ide oko 300-400kb/s... A trebalo bi 900-1000 da je full speed.
Ja sa Rapidshare ne mogu lepo da skidam, em ima cekanje em se vuce uvek meni, zato koristim torrent.
:: Jeste,verovatno je sa Partisa.Meni je download zivi ocaj.Kako je tebi bio?Koliko si skinuo :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Uopste nije full speed.. :: :: :: :: :: ::
Usput,koji program i verziju koristis za download?Ja koristim uTorrent 2.0,ali cini mi se da je 1.8.5 verzija bolja,vise vuce download.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Ma nisam ga drzao celu noc, posto ne mogu da slusam komp, ali skinuo je oko 15% jutros kad sam ustao sam upalio a ukupno je skidao 4 sata... Sad mi ide oko 300-400kb/s... A trebalo bi 900-1000 da je full speed :: :: Ja sa Rapidshare ne mogu lepo da skidam, em ima cekanje em se vuce uvek meni, zato koristim torrent :: :: :: :: Jeste,verovatno je sa Partisa.Meni je download zivi ocaj.Kako je tebi bio?Koliko si skinuo :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Uopste nije full speed.. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Usput,koji program i verziju koristis za download?Ja koristim uTorrent 2.0,ali cini mi se da je 1.8.5 verzija bolja,vise vuce download :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Ma nisam ga drzao celu noc, posto ne mogu da slusam komp, ali skinuo je oko 15% jutros kad sam ustao sam upalio a ukupno je skidao 4 sata... Sad mi ide oko 300-400kb/s... A trebalo bi 900-1000 da je full speed :: :: :: :: Ja sa Rapidshare ne mogu lepo da skidam, em ima cekanje em se vuce uvek meni, zato koristim torrent :: :: :: :: :: :: :: Jeste,verovatno je sa Partisa.Meni je download zivi ocaj.Kako je tebi bio?Koliko si skinuo :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: Uopste nije full speed.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: BitComet neku stariju nisam gan i upodate-ovao, evo nasao sam full speed, oko 1000 mi ide i ako nastavi tako skinuce za 4-5 sati :: :: http://fddbits.com/mass_effect_2_razor1911-s-6308.t :: :: :: :: Usput,koji program i verziju koristis za download?Ja koristim uTorrent 2.0,ali cini mi se da je 1.8.5 verzija bolja,vise vuce download :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Ma nisam ga drzao celu noc, posto ne mogu da slusam komp, ali skinuo je oko 15% jutros kad sam ustao sam upalio a ukupno je skidao 4 sata... Sad mi ide oko 300-400kb/s... A trebalo bi 900-1000 da je full speed :: :: :: :: :: :: Ja sa Rapidshare ne mogu lepo da skidam, em ima cekanje em se vuce uvek meni, zato koristim torrent :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jeste,verovatno je sa Partisa.Meni je download zivi ocaj.Kako je tebi bio?Koliko si skinuo :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: Uopste nije full speed.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Dobar je torrent ja za 28 min. skinuh vec 1.2GB....
:: Potrebna je registracija.. :: :: Ajde uploaduj taj torrent ako ti nije tesko.. :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: BitComet neku stariju nisam gan i upodate-ovao, evo nasao sam full speed, oko 1000 mi ide i ako nastavi tako skinuce za 4-5 sati :: :: :: :: http://fddbits.com/mass_effect_2_razor1911-s-6308.t :: :: :: :: :: :: :: Usput,koji program i verziju koristis za download?Ja koristim uTorrent 2.0,ali cini mi se da je 1.8.5 verzija bolja,vise vuce download :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: Ma nisam ga drzao celu noc, posto ne mogu da slusam komp, ali skinuo je oko 15% jutros kad sam ustao sam upalio a ukupno je skidao 4 sata... Sad mi ide oko 300-400kb/s... A trebalo bi 900-1000 da je full speed :: :: :: :: :: :: :: :: Ja sa Rapidshare ne mogu lepo da skidam, em ima cekanje em se vuce uvek meni, zato koristim torrent :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jeste,verovatno je sa Partisa.Meni je download zivi ocaj.Kako je tebi bio?Koliko si skinuo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Uopste nije full speed.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: http://www.2shared.com/file/10824976/2d52cccc/Mass_Effect_2-Razor1911torrent.htm :: :: Dobar je torrent ja za 28 min. skinuh vec 1.2GB... :: :: :: Potrebna je registracija.. :: :: :: :: Ajde uploaduj taj torrent ako ti nije tesko.. :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: BitComet neku stariju nisam gan i upodate-ovao, evo nasao sam full speed, oko 1000 mi ide i ako nastavi tako skinuce za 4-5 sati :: :: :: :: :: :: http://fddbits.com/mass_effect_2_razor1911-s-6308.t :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Usput,koji program i verziju koristis za download?Ja koristim uTorrent 2.0,ali cini mi se da je 1.8.5 verzija bolja,vise vuce download :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ma nisam ga drzao celu noc, posto ne mogu da slusam komp, ali skinuo je oko 15% jutros kad sam ustao sam upalio a ukupno je skidao 4 sata... Sad mi ide oko 300-400kb/s... A trebalo bi 900-1000 da je full speed :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ja sa Rapidshare ne mogu lepo da skidam, em ima cekanje em se vuce uvek meni, zato koristim torrent :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jeste,verovatno je sa Partisa.Meni je download zivi ocaj.Kako je tebi bio?Koliko si skinuo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Uopste nije full speed.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
...mislim da je sa partis.si posto nisam ja skidao nego mi dao kolega... Uostalom, obicno kad se pojavi nesto novo, treba dan-dva da se uploaduje, tj da se rasiri, barem kod torrenta tako radi xD
Pozz...
Ok, sad sam i ja na 6GB, po proceni BitComet-a ako nastavi ovim tempom za 2-3 sata ce zavrsiti.
:: Meni evo nesta usporilo sad...Sve se vrti oko 200 kb i manje...Zasad mi je skinulo43,2% odnosno6,25 Gb...The Bear kad instaliras igru javi prve utiske i baci koji screen.. :: :: This is usually part when people start screaming :: ::
Znaci igra je sjajna, pocetak je ludilo Grafika je kao u proslom delu mozda malo bolja, nije uopste zahtevna 1920x1080 sve na max. 4xAA drzi se na oko 60FPS skoro konstantno (PII 955 3.7Ghz, 9800GTX+, 4GB Rama), gameplay je kao pre, prica je ekstra pocetak me je odusevio.
Pa nisu se bas oko grafike nesto potrudili..Obzirom da je igra skoro 15 GB trebalo je da bude dosta bolje texture i realniji graficki prikaz..Igru jos skidam,ovo komentarisem an osnovu Medinih shoot-eva! Videcemo kakav je gameplay..
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.