Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Call of Duty 2 Problem
STRANA 1 OD 1
markozutic Call of Duty 2 Problem 20.01.2010. 19:32 T23889

status: user
broj poruka: 1463
imam problem sa dvojkom, kad god je pokrenem ostane mi ucitan mod sa proslog servera,
podesavanja se nekad baguju, i ne da mi da ostavim DX7 , jer kad restartujem game on vrati sva podesavanja (kontrole grafika texture cak i ime ) na default.
znaci puko sam vise kako ovo resiti ima li resenja? hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cele1988 ..... 20.01.2010. 20:26 #182247

status: user
broj poruka: 1424
imas sve ovde objasnjeno negde povodom tog problema....
http://www.serbia-clan.com/forum/index.php i ako nema postavi temu i neko ce ti pomoci.
Meni se to isto desavalo ranije ali je za kucanje od 2str u glavnom poenta je ta kad se zakacis na neki server koji trpa mod diretno u MAIN bez pravljenja pod foldera nastaje haos. Ako hoces sve da obrises i vratis diofolt brisi sve iz MAIN sto ma u sebi ZZZZZZZZ i slobodno one folder u main obrisi. Koliko se ja secam do toga je

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs