Da li je neko probao, igrao doticnu igru na ATI karti?
Ima dosta problema, physx naravno ne moze da se ukljuci, kao ni AA u samoj igri, e sad da li zbog toga ili zbog ko zna cega drugog igra cesto ima ogroman pad frejmova kada su neki delovi igre gde ima recimo dosta dima, onda je bas usporena. Recimo na GF8800GT igra bukvalno leti, dok je za neverovati da stuca na ATI 5850(sa najnovijim 9.12 drajverom).
Ja nisam imao nikakav problem. Igrao sam nekoliko dana na 4850, mislim da je bila zakucana na 85fps pri 1280x960, a tom igranju ima najmanje 2-3 meseca, tako da nije ni do drajvera, osim ako negde baš posebno nije naznačeno da možeš imati problema sa serijom 5 i tom igrom.
Je l` se bar sećaš šta si čačkao ?
Je l` rade druge igre ?
Kolike temperature karta dostiže pod opterećenjem ?
Gledao sam po netu i vidim da se jos ljudi zali na performanse, kao sto saxija rece.
@Slavuj sve ostale igre rade ko sat, btw Crysis na 1680x1050 pokrece sa sve na max detaljima, prosto klizi na tim setovanjima, tako da je def. do igre koja je ocigledno preorijentisana na nvidiu.
@eseses Verujem ti, i ja sam je malo igrao na nvidiji.
Jednostavno cudno se ponasa, izgleda bedno u odnosu kako je to na nvidiji, ne dozvoljava AA u igri, a kad se uspori to nije klasicno seckanje vec je u tim trenucima konstantno usporena kao da je u pitanju nekakav slow motion
Generalno ko nije video kako igra izgleda na nvidiji nek je slobodno igra na ati-u, a za ove druge, ne pokusavajte ni da je pogledate.
shone ako uspes da zbudzis nesto da ti radi normalno onda AA upali u CCC i peglaj, jedino neces imati par physics efekata koji po meni i nisu nesto u ovoj igri(subjektivno), pomeranje papira po podu, pucanje poda pos silom BATMANA ili dinamicka magla totalno mi ne nedostaju, licno mislim da su usrali motku sto su igricu preoptimizovali za zelene(ne zato sto sam atijevac), pa ni KRIZA nije ovako odradjena.Pre bih preskocio igru eventualno pozajmio kartu nego sto bih zbog nje preomenio GPU, opet to je jedna igra.
E ovako: podesio sam u ati control panelu malo setovanja, slicno kao sto je slavuj napisao, malko jos jace, a u samoj igri sam iskljucio physx, i sada je vec ok, ali ipak za nijansu lepse i mocnije izgleda na nvidiji.
:: Instalirao sam igru, i opet je malo opikao pola sata da izadjem na povrsinu. Svo vreme je igra zakucana na 62fps-a.. :: :: Testirano na ATI 5870, 1920x1080, 2xAA.. :: :: http://i173.photobucket.com/albums/w56/DaumEx/fd54ceda.jp :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
@SkyFire U meniju batman-a nema uopste mogucnosti za bilo kakav AA kada se igra sa ATI kartom, definitivno su igru bukvalno izbacili samo za nvidiu. Jedini nacin je da se aktivira u samom control panelu karte, rezultat nije los ali....
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.