Igra je danas zvanicno izasla, a reloaded je vec odradio posao...
Za one koji nisu culi za ovu igru, u pitanju je third person shooter kombinovan sa letenjem jetpackom. Igra je zanimljiva i ne zamara mozak...
Povrh svega, vrlo je nezahtevna zahvaljujuci Unreal Engine-u, pa ce vecina moci da je igra na max detaljima i max rezolucijama, a pritom je grafika odlicna...
Cisto da znate, Reloaded release je nuke-ovan jer su zaboravili da ubace setup.exe na disk, ali igra i dalje moze da se instalira najnormalnije kroz DarkVoid.msi, sto mozete da procitate u prvoj recenici .nfo fajla za repack...
- Mada mi se ne svidja glupa kamera kao u dead space_u. Ja vise volim first person igre. + Svidja mi se sto izgleda futuristicki. Moram da probam...... Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
Ako je iole dobra kao Ded Spejs, eto meni nove igre za zanimaciju, samo da prepeglam ovu patologiju od Helgejta. Dogurao sam do pretposlednje stanice, ali kraj igre se ne nadzire.
pa dobro tu i tamo jer ja nisam fan igra kao dead space mislim volim horor shoter, ali ne voilim kad mi stave kameru pored ramena, to me nervira ko u resident evil 5 i 4.
Uzas od kamere udaljava igrace,inace da su dead space-u kameru uradili kao betmenu onda bi bilo do jaja...a sto se voida tice,igro sam demo i ne svidja mi se ono letenje,previse komfuzno i neprecizno,osetljive komande,mozda je do demo-a,videcemo..
Igrao sam je jedno sat vremena i mislim da dalje necu ici. Ajde to letenje i vertikalne zajebancije su ok. Osim sitnica kad nece da udje u zaklon i kad omasis ivicu i krenes da padas(lebdis) i tu ti prekine kao pogino si, i ajde ispocetka.... Ko bude probao skontace o cemu pricam. A i u nekim sekvencama imam zvuk a u nekim se cuje samo muzika. Za mene dosta razocaravajuce.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.