Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
matori tata i GTA4...RE
STRANA 1 OD 1
savatije matori tata i GTA4...RE 18.01.2010. 16:02 T23835

status: user
broj poruka: 1121
Hvala prvo Nikoli koji se potrudio...ostao mi je samo jedan problem....kako snimiti trenutnu poziciju bez logovanja na social cclub i sl...
Inace sam zbog klinca rusio OS, vracao mu stare igre i SAV-ove,...skinuo RAZOR copiju GTA4(cca14Gb), sludeo se sa PATCH-evima koji blokiraju igru....4x reinstalacija dok nisam dosao do operativna verzije....KAKO URADITI SAVE GAME ???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco re 18.01.2010. 16:17 #181641

broj poruka: 2788
Ja mislim da moras da napravis offline accaunt na windows live. To je razilo par mojim drugovima a meni nije. Bez problema sa save-ovao igricu.

Pozdrav :)

MSI 3850 256dd3 OC
AMD Athlon 5200+
Biostar nf520 a2 te
2gb 800mhz Transcend
Hitachi 320gb
Chieftec CFT 750w
LG L222WS 22`

vampirbg ... 18.01.2010. 17:26 #181654

broj poruka: 711
Toliko cimanja zbog jedne igre? Mislim da bi bilo jeftinije i brze da si otisao u prodavnicu i kupio igru...

savatije Re: ... 18.01.2010. 17:35 #181655

TI verovatno imas kupljen i licencran i total commander...a???

:: Toliko cimanja zbog jedne igre? Mislim da bi bilo jeftinije i brze da si otisao u prodavnicu i kupio igru...
::
savatije da se ovaj smarac ... 18.01.2010. 18:02 #181665

ne buni...resio sam...radi save...

vampirbg Re: Re: ... 18.01.2010. 19:32 #181683

:: TI verovatno imas kupljen i licencran i total commander...a??

Jok... Ja koristim Krusader pod Linuxom (konkretno Kubuntu 9.10) Igre igram na PS3 (da te odmah preduhitrim)

Od igara na PC-u (opet legalan Windows koji koristim za svega par igara), imam samo Monkey Island, CS, CS Source (sve kupljeno preko Steam-a) i Guild Wars (svi nastavci legalno kupljeni)

Kao sto vidis, nije toliki problem imati legalan softver... Cim shvatis da ne moras da igras svaku igru koja se pojavi odmah ni one nisu tako skupe (za PS3 igre narucujem iz UK)

Ali, legalnost na stranu, izgubio si nedelju dana da bi instalirao jednu igru koja kosta ~3500din?! Koliko onda vredi tvoje vreme?

Sem toga, bolje da si dao klincu da se sam namuci... Bar bi nesto naucio... (pretpostavljam da vec ide u skolu posto ta igra i nije bas za predskolski uzrast)
Dzoni665 ... 18.01.2010. 19:48 #181687

broj poruka: 704

Moras da shvatis da neko ne moze da odvoji 1000-2000-3500 din za igricu, jer je to totalno sporedna stvar u ovom svetu. Porodica je na prvom mestu pa tek onda pred kraj negde komp. Kako je meni receno, daaaaavno kada sam dobio Pentium 1, kompjuter je rupa bez dna i ne moze se biti u koraku stalno. Ako pak uspes da skupis pare da kupis neku recimo normalnu masinu, tu nema mesta za original diskove.
Svaka tebi cast sto mozes tako. Ja , a mogu da potpsiem da i 75% ljudi na ovom forumu nece da daje pare na to kada postoje razno razna resenja. Vreme je takvo da ima mnogo precih stvari od igrica ili bilo kakvih ostalih drugih softvera.
Pa sta ako se zezao nedelju dana? Namestio je zar ne? I ustedeo sebi 3500 din koje moze da potrosi na nesto sto mu vise treba.

Ne znam to je moje misljenje, mozda sam lud mozda nisam, ali zivimo u ludom svetu gde je svaka para potrebna.

Ovim ne zelim nikog da vredjam, samo iznosim moje misljenje, a verujem, mnogo ljudi isto ovako razmislja.

pozz
raic aha 18.01.2010. 20:08 #181688

broj poruka: 9006
vreme jeste novac, ali vreme prosečnog srbina i nije baš TOLIKI novac da bi za njega odsecao jaja.

a matori tata bolje da je potrošio to vreme da nauči sina da igra poker, remi ili preferans, to je uvek lepo znati, mene je otac naučio samo tablić pa sam otišao u život nespreman :D

uroshnet re 18.01.2010. 20:13 #181690

broj poruka: 1033
elem da se ne vredjamo, ali davati 3500 - 4000 dinara na IGRICU... Cist debilizam. Razumem za neki profi softwer koji ce da donese neke koristi ili operativni sistem lepo platiti posteno. Ali kad zivimo u ovakvom vremenu gde je nekome svaki dinar vazan. Pa cak i kopije sa ulice od 200-300 ili koliko vec dinara. Ako covek ima vremena koje bi inace proveo gledajuci u tv ili u komp, tj. to vreme ne moze da naplati, zasto se ne bi iscimao za tako nesto? Sasvim podrzavam to sto se covek trudi da odradi sve kako je hteo.
A sad ako neko ima para da daje pare za original igre i za zajebanciju da placa... ok naravno ako moze da priusti sebi takvo zadovoljstvo, ali u Srbiji sigurno nema ni 20% takvih ljudi cak sam siguran i da ih ima manje od 10%.

savatije Re: Re: Re: ... 18.01.2010. 21:14 #181709

Ocigledno je da ili imas dobra primanja, ili dore sponzore (verovatno roditelje), da nemas decu jer kazes da se sam igras.....shvatices mozda jednog dana da nije sve u parama,,,,

:: :: TI verovatno imas kupljen i licencran i total commander...a??
:: Jok... Ja koristim Krusader pod Linuxom (konkretno Kubuntu 9.10) Igre igram na PS3 (da te odmah preduhitrim)
:: Od igara na PC-u (opet legalan Windows koji koristim za svega par igara), imam samo Monkey Island, CS, CS Source (sve kupljeno preko Steam-a) i Guild Wars (svi nastavci legalno kupljeni
:: Kao sto vidis, nije toliki problem imati legalan softver... Cim shvatis da ne moras da igras svaku igru koja se pojavi odmah ni one nisu tako skupe (za PS3 igre narucujem iz UK
:: Ali, legalnost na stranu, izgubio si nedelju dana da bi instalirao jednu igru koja kosta ~3500din?! Koliko onda vredi tvoje vreme?
:: Sem toga, bolje da si dao klincu da se sam namuci... Bar bi nesto naucio... (pretpostavljam da vec ide u skolu posto ta igra i nije bas za predskolski uzrast
tortojed Re: aha@raic 18.01.2010. 23:25 #181745

broj poruka: 10997
E pa, sta da se radi - tablic je, takoreci, nacionalna/pravoslavna kartaroska igra...
Rakijica na sto, malo prsute i kiselog kupusa za meze, i udri dok ne svane!

:: vreme jeste novac, ali vreme prosečnog srbina i nije baš TOLIKI novac da bi za njega odsecao jaja
:: a matori tata bolje da je potrošio to vreme da nauči sina da igra poker, remi ili preferans, to je uvek lepo znati, mene je otac naučio samo tablić pa sam otišao u život nespreman :
raic to mi reci 18.01.2010. 23:39 #181748

broj poruka: 9006
srpska mudrolija, a kad srkneš koju dođe ti svejedno šta igraš. za rakiju fala bogu saznamo još u pelenama ako smo malo nemirni i nećemo da spavamo, jedan naprstak u mlekce i zaspao bi i Demijan :)

vampirbg Re: Re: Re: Re: ... 19.01.2010. 01:16 #181761

:: Ocigledno je da ili imas dobra primanja, ili dore sponzore (verovatno roditelje), da
:: nemas decu jer kazes da se sam igras.....shvatices mozda jednog dana da nije sve u
:: parama,,,

Au bre... Pa ti si sve stereotipe promasio... Od roditelja sam se odavno odvojio tako da sam sebe finansiram... Decu nemam jer mi ne trebaju (sa cim se ti neces sloziti), a ja odavno zanm da pare nemaju neku vrednost i da se uvek moze zaraditi jos... Posto ces verovatno sledece da komentarises moje godine, imam ih 33 :)

U svakom slucaju ne znam odakle ti takav odbrambeni stav? Da li to imas neki osecaj krivice ili si jednostavno pod stresom zbog nedovoljno slobodnog vremena? Posto ocigledno nisi shvatio moj prvi post, evo objasnjenja...

Ja nemam nista protiv piraterije... Ne smatram da su ljudi koji to rade lopovi niti smatram da ce zbog toga neka softverska kuca bankrotirati... (programer sam pa dobro znam da moja plata ne zavisi mnogo od prodaje) Cuo sam sve argumente obe strane i smatram da ni jedni ni drugi nisu u pravu...

Moje pitanje je bilo da li je nedelju dana cimanja i nerviranja vredno cene te igre?

Ne bi li bilo jednostavnije da si uzeo original i da ne moras da se cimas i to vreme proveo u igranju sa decom? Ili bi mozda bilo pametnije da das klincu da se pomuci pa ce mozda i sam nesto nauciti? Sem toga, mozda je bolje da si mu uzeo neku konzolu i da ne moras da se smaras s tim uopste? Sve sem PS3 imaju piratske kopije i svi AAA naslovi izlaze na njima...
markozutic re 19.01.2010. 01:57 #181787

broj poruka: 1463
pa pazi evo recimo da je prosecan igrac igrica u srbiji tinejdzer, deca su previse mala da bi igrala nesto ozbiljnije, studenti nemaju vremena ili imaju pa padaju godine, zaposleni rade i brinu o porodici, tako da mi ljudovi od 18-19 god nemamo odakle da izdvojimo 4000-5000din za igrice, jedva skrpim da imam kolko tolko masinu u koraku sa vremenom i za neki ljudski internet,
jedino vredi davati pare za neke bas odlicne multiplayer igre gde je original zaista potreban da bi igrali preko mreze tipa CoD ili CS mada postoje resenja i za krekovan multiplayer ali eto.
ali GTA(ili neku druu singleplayer igru) koji ces preci i obrisati nakon nekog vremena nema smisla kupovati,i nikad mi nije tesko da se pomucim makar prokopao ceo internet dok ne nadjem resenje da igra proradi.
najlakse je uvek skoknuti do radnje kupiti igru i zavrsiti pos`o, al to je malo i snobovski, zasto ne bi ustedeo 4000din po igri!

sto je neko pomenuo, ne daje mi se ni 300 din za pirata nego zajmim diskove ili skidam sa neta .)))

i da, poseban shmek dobija igra kad znas da si ih zajebao i da te njihove silne zastite protiv piraterije nisu ni za k*rac :)

***POWER OF INTERNET***
gilopile ... 19.01.2010. 07:19 #181862

broj poruka: 9459
Nikada nisam kupio original igricu,sve sam ih pokra,a nisam ni lud da dajem tolike pare na to,kada moze za DZ(4000Rsd).E da,naplacao sam se za ceo zivot Beosoft-u i igricama za C64:)))

(c) 1982 Sinclair research Ltd

vampirbg Re: re 19.01.2010. 13:16 #181908

:: 4000-5000din za igrice, jedva skrpim da imam kolko tolko masinu u koraku sa
:: vremenom i za neki ljudski internet

Tu ti je prva greska... PC je veoma skup ako se koristi za igrice (ako ne racunamo Zume i sl.) Preskoci jedan upgrade i imaces para za konzolu... A ako uzmes XBox360 imaces i piratske igre... I sve sto ces morati da brines je da li na disku pise da je za XBOX360 ili ne... :)

Ali, vidim da si i ti promasio temu... Pitanje je bilo da li je nedelju dana cimanja i nerviranja vredno tih 3500din?

Nemam nista protiv piratskih igara... Sticajem okolnosti za moju konzolu ih jos nema (PS3), a na PC-u su mi bile interesantne samo igre koje su MP pa sam morao i da uzmem original...

Sto se zastita tice, nijedna nije savrsena i svaka se moze razbiti... Samo je pitanje vremena...
Gare87 evo ja cu da ti odgovorim 19.01.2010. 14:15 #181913

broj poruka: 4706

posto vim da si uporan ali niko nece da odgovori na tvoje pitanje, `Pitanje je bilo da li je nedelju dana cimanja i nerviranja vredno tih 3500din?`
E pa vredno je, eto reko sam :) samo sto se ja ne nerviram i znam kako da nadjem odmah sve sto mi treba za igru, evo skoro sam izgubio skoro pola dana da napravim dirt 2 da radi, ali sam uspeo i sad nadoknadjujem izgubljeno, tako sto ga igram po 2 3 sata stalno, eto ti resenja. Kao sto rekoh ja nikad nisam hteo niti cu da dajem kintu za originale, sve dok nemam platu jedno 60000 pa onda cu mozda izdvojiti za neku igru kao sto je recimo gta da bih je igrao u multy. Ali nikad do sad nisam proveo nedelju dana trazeci zakrpu za neku igru, lakse je uninstall pa kad se nabavi verzija koja radi onda snimis i sve gotovo. Eto nam resenja za probleme.

vampirbg Re: evo ja cu da ti odgovorim 19.01.2010. 15:30 #181924

:: posto vim da si uporan ali niko nece da odgovori na tvoje pitanje, `Pitanje je bilo da li

Pitanje je bilo za njega i nisam ocekivao odgovor... Vise je trebalo da on sam sebi odgovori... Ja znam da za mene to ne bi bilo vredno...

Ono sto me je iznenadilo je da su svi to shvatili kao napad na njega sto koristi piratske igre pa to pokusavam da razjasnim... A on ce vec sam sebi odgovoriti :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs