Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Ljubitelji F1 simulacija
STRANA 1 OD 1
mkukic Ljubitelji F1 simulacija 16.01.2010. 23:12 T23791

status: user
broj poruka: 2591
Veliki sam fan Formule 1 i MotoGP-ja, pa s` vremena na vreme volim da odigram koju dobru simulaciju ovih sportova na kompu... Sto se tice MotoGP-ja tu je sve jasno (MotoGP08 i Superbike World Championship 09), ali sto se tice F1 simulacija - e tu se drzim rFactora i raznih modova pravljenih za njega (FSONE, CTDP...), pa me zanima da li postoji jos nesto interesantnije (nacuo sam da treba da se pojavi i F1 mod za GTR2) i kada se ocekuje rFactor 2?

pozz
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
H-nitro yo 17.01.2010. 00:26 #181184

broj poruka: 1973
e dude aj molim te preporuci mi neku super bike voznji za ortaka on voli motore, ili jos bolje ako ima simulacija..zopp

Don`t drink and drive take joint and fly

GrimReaper GTR2 17.01.2010. 01:55 #181203

broj poruka: 2
F1 mod za GTR2 postoji i svake godine se radi update i to čak više puta u sezoni!
Evo ti link:
http://www.esport-racing.de/include.php?path=start.php

Registruj se, idi na Filebase, Mods....

Pozdrav!

mkukic ... 17.01.2010. 03:02 #181207

@H-nitro Napisao sam vec koje dve igre igram i koje su realno i najbolje MotoGP i Superbike simulacije (koliko hoces da bude zaista simulacija to odredjujes u samoj igri):

MotoGP08 i Superbike World Championship 09

@GrimReaper Hvala! Evo skidam vec!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

H-nitro yo 17.01.2010. 03:21 #181211

broj poruka: 1973
10x m8-s

Don`t drink and drive take joint and fly

mkukic ... 17.01.2010. 03:22 #181212

Skinuo sam Sezonu 2009 i sve fino radi, samo mi nije jasno zasto ne vidim tockove cockpit-a?! Iz tog pogleda uvek i vozim pa mi to jako smeta! Iz bilo kog drugog pogleda se tockovi vide!

GrimReaper Točkovi 17.01.2010. 09:06 #181236

broj poruka: 2
Piše u jednom od uputstava....
to make the wheels visible in game do the following :

open the file `your-nickname.plr` in the Location GTR2\UserData\your-nickname\
with an editor (for example notepad) and change the line 281 to :

Wheels Visible In Cockpit=`1` (default is 0 - dont forget to save it after changing !)

mkukic Re: Točkovi 17.01.2010. 14:44 #181290

Veliko hvala! Moram da priznam da sam odusevljen igrom i modom! Ono sto je ostavilo najjaci utisak na mene je definitivno osecaj brzine! Fantastican je!

:: Piše u jednom od uputstava...
:: to make the wheels visible in game do the following
::
:: open the file `your-nickname.plr` in the Location GTR2\UserData\your-nickname\
:: with an editor (for example notepad) and change the line 281 to
:: Wheels Visible In Cockpit=`1` (default is 0 - dont forget to save it after changing !
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs