matori tata zna sve...djavola....GAMERI molim pomoc
STRANA 1 OD 1
savatije
matori tata zna sve...djavola....GAMERI molim pomoc
14.01.2010. 17:46
T23729
status: user broj poruka: 1121
Citam svi predjose gta 4, a ja klincu ni pored skidanja sa neta i kupovine sa ulice nisam uspeo da obezbedim ni ceo sat igranja....bilo ko ko me moze uputiti na RS link kompletne igre sa LEKICEM, i opisom svih patch-eva koje moram nagurati da bi se i moje dete igralo... Na mail ili preko PC-BERZE...bilo kako Ja sam licno odavno stao sa igranjem...tu i tamo...ono bajato NO-CD ili CRACK ili key-gen... Dajte ako ima nesto bez SOCIAL club-a i ostalih gluposti, a ako mora tako nek mi da bilo ko kompletnu proceduru...mozak mi je svaki dan preumoran od posla .... ASUS P5Qse, E5200,Palit 9800gt,4Mbkingston Hyperx 1066,XPpro64bit (drajveri za grafiku su 64 bit-ni) skidanje-RS-premium accaunt- sta god bilo nije mi problem- samo da ne trpim vise ono-TATA ipak nema pojma... Svima, ( pa i *ajebantima)...HVALA u napred
Ne moras sve da ih instaliras, ali popravljaju par sitnih bagova i ja za sada nisam imao probleme ni sa jednim. Ali ako instaliras instaliraj odmah kad i igricu nemoj naknadno posle nekog vremena, meni su se obrisali savegame-ovi kad sam tako uradio...
Treba sledece: razor verzija, mada meni i nije trebala, samo sam skinuo od neta gta, instaliram, ubacim razor crack(1.0.3.0), pokrenem LaunchGTAIV i pichim igru. sa ovim patchem najbolje radi i nema da puca nikada(barem meni nije)!!
p.s. save games su sa ovim pomereni u my documents!!!!!
Nakon poslednjeg pokušaja sa GTA 4 reinstalirao sam OS...na XP 64 bita....kad sam probao danas da ponovo instaliram verziju GTA4 koju imam na dva dubble-layer-a, ni social club mi nije prosao....jeli je ko instalirao ovo na 64-bitnoj verziji XP-a, jer znam da sama igra traži XP SP3 ( a on ne postoji za moj OS)...dal mi je Džaba da skidam verziju RAZOR-ovu ??? ( sto sam vec uveliko počeo
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.