Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
WOW problem u mrezi???
STRANA 1 OD 1
ramzesIII WOW problem u mrezi??? 13.01.2010. 20:36 T23702

status: user
broj poruka: 1017

Ovo je pitanje vise za network experte nego za gamere, ali ipak sam morao da stavim u softver\igre:...
WOW je poceo da distribuira verziju 3.2. i nesto, e sad sve do verzije 3.1.3 moj folder WOW-a je bio shared i radio je normalno na svakom kompjuteru koji je u mrezi , medjutim od verzije 3.2.0 oni su nesto modifikovali u WOW ???? i sada ceo folder WOW je `unable to acces`. To mi se desilo pre mesec dana i resio sam problem tako sto sam obrisao ceo wow i vratio verziju 3.1.3(nije mogao da se uradi downgrade) ali sada sam prinudjen da upgradujem na 3.2.0, ali avaj kao sto rekoh ne mogu da shvatim kako moze jedan upgrade WOW- a ceo folder u mojoj mrezi da blokira.
Probao sam i da iskopiram ceo folder wow u shared documents i ponovo nije radio najvise sto sam uspeo je da se vide fajlovi ali WOW.exe nije hteo da se startuje.
Inace koristim Winxp sp3. da ne bude zabune oko sharing opcija :)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ramzesIII Vidim da se niko nije javio? 14.01.2010. 14:42 #180429

status: user
broj poruka: 1017

Ili ne znaju ljudi odgovor,? ili je ovo neinteresantno pitanje.
Steta ja sam bio stvarno na mukama da resim taj problem.
A po meni, kuriozitet je da jedan fajl u folderu moze da blokira pristup celom shared folderu.

ps.kome treba moje resenje problema neka se javi, ja sam uspeo da sredim.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs