Koja je po vama najbolja igra decenije od 2000. do 2010. po sledecim kategorijama, MMORPG, strategija i pucacina. Meni je ovim redom WoW, Warcraft III The Frozen Throne i MW2.
ii los ti taj spisak wow nema atmosferu ko single player to je vise zaludjivanje nego gaming, ali dobro youyr choice
prince of persia trilogy(ne zadnji deo koji je bullshit),ssam,Gothic 1,II,Prototype,neko mi je preporucio igru trine 2009 i svaka cast igra je odlicna mislim da je imarkovic.
prototype je po meni crash,al sve je to u ukusu posto najvise voilm strategije to bi bilo negde ovim redm
1.Wracraft III - - - -deset mesta unazad 2.lord of the rings battle for middle-earth II 3.rome total war 4.torchlight 5.call of duty (svi delovi koji su izasli za komp su extra) 6.return to castle wolfenstein-neshto slicnog kvaliteta tesko da ce izaci
1.CoD serijal 2.GTA serijal 3.Mafia 1 a ove godine treba da izadje i dvojka koja ce biti sigurno vrh... 4.Total War serijal 5.Crysis serijal koji se takodje nastavlja krajem ove godine...
The Witcher, pa puno praznih mesta... The Elder Scrolls-Oblivion.. i naravno WoW, ali je ta igra prica za sebe. (ustvari, tek sad videh, jedina MMORPG od ovih koje sam naveo)
Total War - serijal
Crysis, CoD - serijal, GTA San Andreas i naravno FarCry (naravno da mislim samo na prvi deo, jer je drugi obicno go*no)
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
najbolja `igracka` godina u prolazecoj deceniji je bila 2004. kada su izasli ovim redom: Far Cry , Doom 3 , Half Life 2 i The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. To je bila godina kada je zaziveo dx 9c i doneo pravu revoluciju. Izmedju ovih naslova ja bih trazio igru decenije .
E pa sad... bolje da svako izabere od svakog zanra po jednu... Ma ima mLogo: 1,2,3... NFS,GTA, COD, MAFIA, CS, PES, Colin. Od prilike to je to, mada ima tu jos... I naravno ne bas svaki deo tih igara koje sam nabrojao, ali vecina delova su dobri izuzev igre Mafia.
Ne bi da delim po kategorijama ali evo nekih kojih trenutno mogu da se setim Morrowind, Oblivion, Rune, Mafia, Blade of Darkness, Dragon Age, Knights of the old Repulic, Mass Effect....
Crysis,Crysis Warhead,Mass Effect,COD:Modern Warfare,COD:Modern Warfare 2,Gears of War,GTA 4,Assassin`s Creed,GRID,PES 2010,Football Manager 2010,Batman:Arkham Asylum...Ima ih jos jako puno,ali najbolja od svih mi je Crysis.
Redom Prvo mi je bila omiljena Unreal the awakening pa zatim black hawk down a nakon toga mi je dosla najbolja igirca ikada Rainbow six Vegas. Od Strategija Colonization (Sid Meiers 4 diskete iz 90-ih) pa Red Alert serial Za ostele nisam kompetentan ali bih od voznja jos izdvojio NFS Most wanted
:: Redom :: Prvo mi je bila omiljena Unreal the awakening pa zatim black hawk down a nakon toga mi je dosla najbolja igirca ikada Rainbow six Vegas :: Od Strategija Colonization (Sid Meiers 4 diskete iz 90-ih) pa Red Alert seria :: Za ostele nisam kompetentan ali bih od voznja jos izdvojio NFS Most wante ::
1. Svi Call Of Dutyji koji su izasli za PC sem World at War-a koji je promasaj (radio ga je treyach) 2.Need for Speed Underground 1 i 2 - vrh svog vremena :) 3. i naravno GTA serijal :)
Jesi li igrao Half Life 2. Po meni Half Life je igra koja ima najbolju pricu i zainteresuje te da je igras i malo razmisljas, a ne samo ides i bijes :), ceka se novi Half Life :).
Pozdrav!
:: 1.Far Cry (1 :: 2.Half Lif :: :: :: :: :: :: Heroes of Might and Magic :: Homeworl :: Worm :: Pocket tanks DeLuxe :: :: :: :: :: Sve ostalo :: :: :: DaSickSystem :: ::
:: Jesi li igrao Half Life 2. Po meni Half Life je igra koja ima najbolju pricu i zainteresuje te da je igras i malo razmisljas, a ne samo ides i bijes :), ceka se novi Half Life :) Nisam imao strpljenja...Igra je imala los lekic i nije dobro radila vec je stalno pucala...Ali jedan moj drug je odigrao i odusevljen je...Kao i vecina ljudi koji su je igrali...Igra ima dobru pricu...Za razliku od Krize koja ima grafiku i apsolutno nista vise. Ali bas mi je cudno da mnogi `gejmeri` sa ovog foruma nisu igrali Far Cry 1 koji je svojevremeno postavio nove standarde u igrama i bio je veci bum nego li sada Kriza...
A da dodam na svoju listu i PES...Koji sam slucajno izostavio,a sto se tice voznji Colin McRae 2005,je najbolja voznja svih vremena...Jedna od retkih koja ne lici ne najglupluplji serijal voznji ikad izmisljenih NFS...Svake godine izbace neki deo za koji se ne zna se koji je od kog gluplji...Ista igra samo joj promene skin...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.