Kad sam u meniju (aka u kamp prikolici) i prebacim na `My Stuff``, desno pored kreveta stoji skateboard i iznad njega okacena jeb*** šahovnica... U igri sam na Profile namestio sve kako treba, i nationality je na Serbian, tako da nema veze sa ovim... Jel kod još nekoga ima ovo jeb*** sranje da se dešava il samo kod mene baksuza??? Glupi Codemasters i glupi Dirt...
Sto tako pricas, mislim da to nije uopste u redu. Prvo ta zastava je tu zato sto postoji rally u Hrvatskoj, drugo, svi imaju to... I ne vidim zasto je to razlog da ti smeta, kakve veze ima, pa to je samo igrica... Uostalom, ako ti je glup, nemoj da ga igras
Ima reli i u Maroku na primer... I u Kini, Japanu... Da su stavili Japansku zastavu ne bi mi ni najmanje smetalo... :) I uostalom kao sto ti rece, to je samo glupa igrica, zasto onda moraju da nas provociraju gde god stignu glupaci jedni... E sad, jedino sto me tesi je sto nisam puko pare da kupim glupu igricu, pa bi mi tek onda bilo zao, ovako ko ih j**e... :)
:: Sto tako pricas, mislim da to nije uopste u redu. Prvo ta zastava je tu zato sto postoji rally u Hrvatskoj, drugo, svi imaju to... I ne vidim zasto je to razlog da ti smeta, kakve veze ima, pa to je samo igrica.. :: Uostalom, ako ti je glup, nemoj da ga igras
Ma da, oni su stavili tu zastavu da bi tebe provocirali, znam ja njih...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: Ima reli i u Maroku na primer... I u Kini, Japanu... Da su stavili Japansku zastavu ne bi mi ni najmanje smetalo... :) I uostalom kao sto ti rece, to je samo glupa igrica, zasto onda moraju da nas provociraju gde god stignu glupaci jedni... E sad, jedino sto me tesi je sto nisam puko pare da kupim glupu igricu, pa bi mi tek onda bilo zao, ovako ko ih j**e... : :: :: :: :: Sto tako pricas, mislim da to nije uopste u redu. Prvo ta zastava je tu zato sto postoji rally u Hrvatskoj, drugo, svi imaju to... I ne vidim zasto je to razlog da ti smeta, kakve veze ima, pa to je samo igrica.. :: :: Uostalom, ako ti je glup, nemoj da ga igras
Ta `šahovnica` je suvenir sa relija koji se vozi u `lijepoj njihovoj` i ne možeš da je eliminišeš. To nema veze sa time što si logično izabrao da voziš kao Srbin. Ni meni lično nije bilo svejedno kada sam video zastavu u kamp kućici, ali šta da se radi.
Sa besmislenim stvarima opterecujes glavu!Prosto je smesno o cemu ti polemises.Koga je briga sto je u igri necija zastava?Nas da provociraju>?!Primitivno razmisljanje.Nije ova igra pravljenja za Srbiju i samo za nas vec za ceo svet..Boli bre Hrvate usica za nas.Opusti se i igraj a sta je sve `nacrtano` u igri je totalno nebitna stvar.
Izviiini, mislio sam da mozda ima neki nacin da se izmeni neki fajl i ukloni glupa zastava, znam da su pre ljudi na forumu resavali probleme editovanjem nekih txt fajlova od igrice... Otkud znam, zato pitam, pa reko da sklonim da mi ne bode oci... Izvini jos jednom sto sam te iznervirao...
:: Sa besmislenim stvarima opterecujes glavu!Prosto je smesno o cemu ti polemises.Koga je briga sto je u igri necija zastava?Nas da provociraju>?!Primitivno razmisljanje.Nije ova igra pravljenja za Srbiju i samo za nas vec za ceo svet..Boli bre Hrvate usica za nas.Opusti se i igraj a sta je sve `nacrtano` u igri je totalno nebitna stvar :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.