Imam problem sa cs 1.6, instaliran mi je protocol 48, i problem je sa konzolom.. Ovako, kada spustim konzolu, i probam da ukucam nesto, cim pritisnem neko slovo konzola se izgasi .. Kada je ponovo spustim pojavi se to slovo sto je prethodno ukucano .. A kad probam da ukucam W pa E onda moze lepo da se kuca.. Neka pomoc?
Pa ti onda udji preko stima i neces morati da se brines za klijentelu jelte.
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
:: Necu,zato sto ce se uskoro na KGB-ovim serverima kickovati klijenti koji imaju protocol 47 . :: :: Asus S775 P5LD2-X/133 :: Intel Dual Core E2180 2.0GH :: Kingston 3gb DDR :: nVidia 8600GT DDR2 512mb 128bi :: :: ::
ovaj link ne radi, zna li neko gde moze da se skine proverena verzija CS1.6 i koji je server KGB-a?????????? :: Oficijalni KGB Modovani CS 1. : : :: http://cs-skini.me/v42/CS1.6%20FULL%20v42%20-%20Protocol%2048.e : : : :: Intel C2D E8200@4Ghz Vendeta :: MSI X38 Diamond Editio :: Kingston 2x1GB DDR3 1066@1333Mh :: Asus 8800GT 512MB G92 Glaciato :: WD Black 640Gb 1AAL :: Chieftec 350 :: h : ::
Resio sam poblem tako sto sam opet instalirao win7 i ono gde se biraju jezici samo isao NEXT(tako nisam uradio prosli put i u tome je bio problem)
E ali sada imam i drugi tzv. problem.. Nmg staviti drugu rezoluciju osim 1024x768(u cs-u 1.6) .. Monitor mi je od 17inch.. Da nije mozda do ovog novog drajvera(nVidia)? Kada sam imao stari, mogla se promeniti rezolucija i raditi normalno..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.