desi se nekad da ne završi instalaciju kako treba, vidi da li ti fali physx možda ili directx ili neko audio sranje što instalira, zaboravio sam kako se zove
instalitao sam directx, i sve sa cd-a.Physix imam instaliran. Jedino da probam ponovo da instaliram. Konfa moza ladno da povuce ati 5750 phenom II x2 550 4GB rama
Reinstaliraj igru ponovo, obavezno najnovije drivere sa ati sajta + njihof hot fix. Proveri da nemas koji virus... Ja sam imao problem takodje, prvi put kad sam instalirao igra jednostavno blokira napocetku... posle reinstalacije samo imao problem slabog framerate-a u meni-u. Uradio sam ovo sto sam ti rekao gore i igra je radila, tj radi jos uvek bez problema :-D na e2140 oc na 2.3 ghz, 3 gb ram, ati 4850 radi sve na max, prosecni fps 47...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.