kazi mu nek poradi na refleksima,HEHEHE...Kako bre mislis ubrzano??? Koliko FPS ima u igri?
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: ... Jednom klincu sam instalirao King Kong oficijalnu igru, i sve radi ubrzano. I u meniju i u igri. Sta to moze da bude??? Ne moze da se igra ovak :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` ::
Pa sve je ubrzano..... Kao da pustis film i da ga ubrzas jedno 3-4 puta pa i vise. Ne moze da se igra. Ne znam koliko fps-a.
Sve ostale igre rade normalno.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: kazi mu nek poradi na refleksima,HEHEHE...Kako bre mislis ubrzano??? Koliko FPS ima u igri :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: ... Jednom klincu sam instalirao King Kong oficijalnu igru, i sve radi ubrzano. I u meniju i u igri. Sta to moze da bude??? Ne moze da se igra ovak :: :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: :: that here obedient to their laws we li :: :: :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: ::
Ako je OS Windows XP, i ako je u masini AMD X2 cpu, treba skinuti sa AMD sajta mali cpu-`drajver`, zove se bas tako-`AMD DCO` ili AMD Dual-Core Optimizer
Ovi simptomi se desavaju bas na `starijim` OS-evima u igrama sa AMD X2 procesorima
Mrzelo me da mu menjam drajver nocas, pa sam poneo disk kod mene i resio da instaliram i da probam. Imamo isti procesor, E4500, klokovan na 3.2GHz. Zavrsio instalaciju, nabacio lek, startovao igru, kad ono isti problem. Radi ubrzano. Setim se da mi je davno San andreas slicno reagovao, a da sam problem resio deklokovanjem procesora na 2.2GHz(naravno, slucajno otkrio). I uradim ja isto... I zamislite, igra radi normalno. Ponovo ga klokujem, i opet ubrzano. Sve ostale igre rade sasvim normalno, a imam ih puno instaliranih... E sad, mozda bih resio problem sa drajverom, ali me mrzi nocas. Ja inace imam 9.11 instaliran.
Verovatno kad bih stavio proc na 1.6GHz, igra bi radila usporeno
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Ovo prvi put cujem...Pa sta da rade oni koji imaju CPU OC-ovan na 4 GHz+?Njima ce da igra leti.
The Way It`s Meant To Be Played
:: ... Ne mogu da verujem :: :: Mrzelo me da mu menjam drajver nocas, pa sam poneo disk kod mene i resio da instaliram i da probam. Imamo isti procesor, E4500, klokovan na 3.2GHz :: Zavrsio instalaciju, nabacio lek, startovao igru, kad ono isti problem. Radi ubrzano. Setim se da mi je davno San andreas slicno reagovao, a da sam problem resio deklokovanjem procesora na 2.2GHz(naravno, slucajno otkrio). I uradim ja isto... I zamislite, igra radi normalno. Ponovo ga klokujem, i opet ubrzano. Sve ostale igre rade sasvim normalno, a imam ih puno instaliranih... E sad, mozda bih resio problem sa drajverom, ali me mrzi nocas. Ja inace imam 9.11 instaliran :: :: Verovatno kad bih stavio proc na 1.6GHz, igra bi radila usporeno :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: ::
Upravo tako. Igrica je matora i optimizovana za procesore do odredjene snage. Sad su jachi procesori i `vishak snage procesora` ubrzava rad igrice, odnosno rad igrice se vezuje za clock igrice ali ne mozhe da radi usporeno.
Tu igru sam jos davno obrnuo sa Pentium D OC 4.0 Ghz for every dah i 7900 GTO OC 740 Mhz za GPU.Sve je radilo u savrsenom skladu..Kasnije sam igru pokretao i na Core 2 Duo E6850@4.0 Ghz graficka 8800 GTX i isto nisam imao problema.Bas cu da probam i sa ovom platformom sad sa Quadom da vidim sta kaze..
I meni je cudno.Presao sam je i ja odavno sa AMD Dual-Core 4000+ i GF 8600 GT 256 DDR3.Radila je besprekorno.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Tu igru sam jos davno obrnuo sa Pentium D OC 4.0 Ghz for every dah i 7900 GTO OC 740 Mhz za GPU.Sve je radilo u savrsenom skladu..Kasnije sam igru pokretao i na Core 2 Duo E6850@4.0 Ghz graficka 8800 GTX i isto nisam imao problema.Bas cu da probam i sa ovom platformom sad sa Quadom da vidim sta kaze. :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Dajte neki link ka ofc. sajtu da vidim o kojoj je igri rec,pa da je skinem.Mozda zatreba pri prodaji compa,kao,vidi kakva konfiguracija sve na njoj prosto leti,a unutra kelerabos-krabos:)))
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.