al nema jos nista tako dobro kao COH.. probaj Man OF WAR,slicno COH ali ipak fali dosta ja sam i dalje ostao veran Wermahtu,malo sam izmodovao mozes i ti,samo treba malo nauciti i igra postaje odma mnoogooo zanimljivija P.S igrao si total war medieval 2???
Znaci odlicno se igra od Ati 4550 u 1024x768 pa na gore
05.01.2010. 23:37
status: user broj poruka: 7720
sto bolja karta znaci i igranje u vecoj rezoluciji.Jos nesto u vezi ove igre Command and Conquer Generals ,mislim da je bolje da se kupi original igra koja kosta oko 700 din ,znacice zbog eventualnog igranja sa prijatlejima preko net-a.
@skar probao nisam ali pogledao sam po netu kako izgleda, ne privlaci me nesto. Nije da ne volim takve strategije iz starog doba tj. cije su radnje vezane za rimsko doba... ali ne znam, nesto mi se ne da da je skidam. Inace i meni su COH i WIC najbolje strategije, a tu je i rise of nations.
@obradmi igrao sam i veoma mi se svidja, mogao bih opet da je skinem (instaliram)
@Daum Endwar je ok, ali ga nisam igrao, a videcu i ovu drugu...
Trenutno ne postoji kvalitetna strategija, ja imam original ovde ko hoce pa da pikamo The Battle For Middle Earth 2, a futuristicka strategija koja ti je dobra je Tiberian Wars 3 i Tiberian Wars 3 Kane s Wrath, a taj Rise of Nations je toliko njesra strategija da je to neverovatno ! A taj Tom Clancy i te igre sto pravi, strategija mu je sranje na kvadrat a onaj HAWX ima video-e u rangu igrica pre nekih 10 godina !
sta da ti kazem,meni je full igra onda kao sto sam ti rekao odes na COH forum,ima da skines Blitzkrieg mod i picis,likovi su cak ubacili i nove modele tenkova,zajedno sa skinovima,novim jedinicama pesadije,artiljeriju
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: @skar probao nisam ali pogledao sam po netu kako izgleda, ne privlaci me nesto. Nije da ne volim takve strategije iz starog doba tj. cije su radnje vezane za rimsko doba... ali ne znam, nesto mi se ne da da je skidam. Inace i meni su COH i WIC najbolje strategije, a tu je i rise of nations :: :: @obradmi igrao sam i veoma mi se svidja, mogao bih opet da je skinem (instaliram :: :: @Daum Endwar je ok, ali ga nisam igrao, a videcu i ovu drugu.. :: ::
JA mrzim generale...znaci to mi je jedna od najglupljih strategija bar po meni valjda zato sto volim samo istorijski tacne jedinice,a ne neke tenkove sa 8cevi,6bacaca raketa i tako to
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Imas i Red Alert 3 sa nastavkom, mada je mnogo losa igrica barem po meni :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.