E ljudi... dosao sam do jedne misije gde treba da roknem onog Rusa tamo negde u njegovoj Vikendici, ali kad ih sve porokam (sem njega:) i krenem da shibam sa nekim poverljivim podacima iz kompa... onda... sa svih strana neprijatelj opkoljava! Helikopteri ih samo dostavljaju i ja trebam kao da pobegnem do mog helisa koji me ceka. I dodjem ja do njega... tj. skoro, vidim ga! :)
Ali onda kako god da krenem roknu me onom bazukom koja se navodi ili sta vec... Znaci ima jedan friendly solder po imenu Ghost i on mi kao kaze trci ti ja cu te pokrivati... ali cim ja protrcim kroz tih 4-6 neprijatelja ustekanih iza drveca rokne me bazuka odnekle! Pokusao sam i sa onim flash bombama... znaci trcim i rokam bome oko sebe. I kao osamutim ih, ali dzaba uvek sa neba me stigne ta bazuka nekih 50m pre helisa :(
Je li, jel to ona misija gde morash da pritisnesh ctrl da legnesh zbog nagazne mine? Koliko sam samo puta pritiskao ctrl, proshao taj deo i koliko se secam posle toga je taj deo o kome prichash. U jednom trenutku sam pomislio, nema shanse ovo da reshim, ali ni sam ne znam kako sam proshao. Shunjao sam se, puzao, prilazio sa raznih strana, posle mnooogo pokushaja je uspelo. Kako, ne znam, ali nisam koristio nijedan `trik`, ako ga ima uopshte. ko nema u vuglu, ima u guglu
Pa ti si preshao taj deo na koji sam mislio. Eto ti bash na prvoj slici nagazne mine u vazduhu. Shta li si ti igrao kada nisi zapamtio ctrl, a pishe ti u vodichu na tom tvom linku ispod prve slike `prone to avoid it`??? Shto se tiche tog elikoptera, ne secam se da je bilo problema. `Dok budesh trchao do elikoptera drzi se blizu kompanjona. Pripucace Vilotici ali ti ne haj za to i ne okreci se sine, vec trchi za elikopterom. Bicesh ranjen ali ce ti pomoci kompanjon po imenu Duh.` Eto pocheo sam i sudbinu da prorichem, kada necesh da chitash to shto je na linku koji si postavio. Umrecesh u najgorim mukama, srecno! p.s. probaj da trchish cik-cak to je stari trik iz vojske ko nema u vuglu, ima u guglu
Pa ja sam prelazio igru na veteran i nisam se nesto zaglavio tu. Mada nisam presao iz prvog, drugi ili mozda treci put i to bas na tom delu kada se trci do helisa.
Cim se zavrsi download ili sta god beze, odma istrci iz kuce i ne gledaj iza sebe trci levo-desno kao da izbegavas metke i uspeces, na tom delu, ne znam da li je 50m ili manje ali tu i treba da te obore i onda te Ghost vuce do helikoptera a dalje ste se desava videces sam ..
Fora je bila da se ne rokam sa njima i da ne cekam ovog mog kompanjerosa, nego da picim sve sam i malo ispred njega. Ono sto je mene ubijalo to su neke bazuke ili ko zna sta, cim malo zastanes ili te sustignu odma dobijes pravdu sa neba :)
Tako kad sam odlucio da ne cekam Ghosta i krenem sam nije bilo nikakvih problema :)
Steknes se na par sekundi na nizbrdici sa koje silazis prema tom sto drzi bazuku,i jedino ti moras da ga roknes u tih poar sekundi. Vidi sta imas od oruzija pa proberi nesto sto bobro puca,ja sam imao Dragunov(koji i u privatnom zivotu volim,sta cu ostavstina sa ratista) https://www.berzapasa.com https://www.digitalcowboy.proit.org/
Samo treba spretno da se otrci do helihoptera, ali kod helisa dobijas kundak u vugla i tako to... Ali resenje i jeste da se samo otrci do helisa i ja sam se mucio oko toga.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.