Ljudi ceo dan pokusavam da instaliram Avatara, ali nikako da provalim KAKO. `Kupio sam` neku rusku verziju i trazi mi da upisem nesto ali nikako da provalim sta posto nisam dobio u paketu. Nadam se da sam bio dovoljno neupadljiv i da Sretna Nova Godina.
Drugar je pre nedelju-dve skinuo istu verziju i cimao me da dodjem do njega da vidimo sta nece ..
Igra trazi serial ali ga nema, koliko sam onda video na forumu odakle ja skidam rapid linkove nema jos kreka za igru i/ili je to neka bonus ili tako nesto verzija.
Ja bi sacekao da izadje normalna verzija igre pa onda skinuo tj. ti. Ja ga ne bi ni skidao
Za tu igru jos nije izasao krek,a tu rusku verziju sam bacio.Izasla je engleska ali bez kreka.Ona se da instalirati ali ti na kraju trazi serijal kojeg nema.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.