Zarazna jeste sigurno... Pravljena je na osnovu moda TD (Tower Defence) za War Craft 3 koji sam zaista voleo da igram ranije... :) **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Aj ako nije problem neki replay. A da li si bash sve unit-e upgrade-ovao? Ako nisi mozhda je to u pitanju, ili mozhda u prevelikom broju unit-a, ili mozhda u premalom broju onih gluposti za koje kupujesh gradish i upgrade-ujesh.
:: su nabili 900.000+ poena?? :: :: Ja je pokidam,bukvalno nijedan ne pridje procesoru,kupim sva tri upgrade-a i opet me prekine oko 300.000,tj,kada dodje na 50/50?? :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
A sta treba da radim da upgradeujem ? Ja ne mogu veci skor od 200 i nesto hiljda da imam...
:: a preko ovoga ce biti vec malo teze :: :: http://img340.imageshack.us/img340/5933/ish.jp :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
da je ovo ujedno i nagradna igra,ja bi se na vasem mestu potrudio malo.Nisam detaljno prostudirao prize list,ali sam zapamtio da daju 3 ploce(na kojoj se i igra odvija). Koliko sam ja video najjaci skor do sada je negde oko 960k.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
navuko sam se!!!! nego, ne mogu da skontam sta se koliko boduje, random su mi rezultati izmedju 300 i 500k. jel izvalio neko? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
@Others-Tutorijal by me(ili kako sam je ja skontao):
Upgrade koji vam stoji iznad oruzja je beskoristan,ukoliko lepo rasporedite ubice.Prva dva oruzja su beskorisna(posto ni u startu nemogu mnogo da naskode),trece oruzje(blue)je uz zeleno najbolje,orange lopte nisu lose samo su jako spore(cak i posle upgrade-a). Upgrade oruzja se radi tako sto stisnete levi klik na postavljenog ubicu.U tom trenutku se prikazuje radijus(krug) dejstva ubice,a u donjem levom uglu i tabela za upgrade istog.Vazno je da zapamtite da se upgrade odnosi samo na tog ubicu(kojeg ste oznacili)a ne na sve sa tom bojom.Moj savet je da ih upgrad-ujete na pocetku,jer posle kada se zelene pojave nema tolike potrebe.Glavna prednost koja vam moze doneti i vise od pola miliona poena je ubrzavanje izlazaka meta,imate sa desne strane bar koji punjenjem pokazuje kada ce krenuti sledeci wave.Ubrzavanjem sledeceg talasa-ili ti-stiskanjem tastera send pri pocetku punjenja dobijate najvise bodova.Medjutim moj savet vam je da ga ne koristite pre 50k,jer nema efekta(malo dobijate a ubrzava vam talase). Najveca koncentracija ubica bi trebala da bude na cirilicnom slovu P,i na pravoj liniji sa njegove desne i leve(izlaz na procesor)strane.Stavljanje ubica skroz desno je rasipanje istih,i skoro sigurno ce vam se obiti o glavu.
E ovo sam ja skontao za par dva sata igranja,a iskljucivo od vaseg talenta zavisi dali ce neko od vas na kraju klepiti sasvim pristojnu plocu.
Srecno!
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
odo da cuntam http://yfrog.com/j7mayhemkj ma nije zarazna ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Inače igram dosta TD na war-u i ovo je extra http://img81.imageshack.us/img81/3141/ish52.jpg Evo ga moj rezultat posle 2 igranja prvi put sam negde oko 300k čisto da vidim kako se igra..... Polako prećemo i 1M Supermen je MRTAV, Šišimš rules...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.