Kao sto vec znate ugovoren je cw izmedju ATI fanova i nVidia fanova ali posto nismo mogli da nadjemo normalan server odlucili smo se da napravimo nas server za Counter Strike 1.6. Server kosta 5eura mesecno(server ce moda uzmemo od KGB hostinga) i mocice da bude maksimalno 12igraca + 2spectatora(igraca koji gledaju kako neko igra). Oni koji budu bili za to morace da placaju .Head admin(glavni na serveru) bice user Baxter jer je on doso na tu ideju. Nacin placanja: posto ne mozemo svi da uplacujemo po 10-20din(u zavisnosti kolko nas bude za zavisice i rata) dogovoricemo se ko ce da uplacuje svaki mesec po 5eura a mi ce mo njemu uplati pare na njegov racun. Mislim da jedan ovakav forum treba da ima server za Couter Strike jer ovde ima puno gejmera i ljudi koji igraju CS pa da ih neko ne bi pljuvao po drugim serverima mogu doci na nas server(koji ce se zvati PC Berza CW) i igrati ne morajuci da razmisljaju koju ce mapu neko da im da da igraju neg ce sami izaberu.
ajte molim vas, ko jos igra to zastarelo da ne kazem sta, msm okej ajd najpopularnija igra, al pre 10 godina alo ljudi :D daj igrajte neke normalnije igre za danasnje standarde, tipa CoD4, ModernWarfare2 tu odmeravajte snage, a ne u CS 1.6 gde se tacno zna kroz koji zid mozes da pucas,a kroz koji nemozes, gde bomba ubije kroz zid itd :D Edit: e da, isto ce kanter da vam radi na gf4 i na atiju 9600 pro, a da ne pominjem ove nove kartice , jos jedan razlog vise da igrate npr COD 4 :))))))
Odlicno :), moja preporuka, da pozovemo ljude i sa drugih foruma (bench, sk), ako smo mi nekada prazni, a kada nam zasmetaju, samo ih kick i kraj price :).
PA ljudi cs vam je najbolja skill igrica koja postoji i nemoj da pricate tu o cod4 cod5...sve su to boranija igrice gde ce svaki debil moci da prosperira...znaci cs 1.6 rulez...inace kad ce taj sever napokon??? Ajd pa da vam obajasnjavam malo ATI-evci
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.