...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Nisam odavno igrao igrice, ali ovaj COD MW2 me je odusevio! Mogao i bih i ja sa vama, na strani ATI-jevaca... :D ali neka mi neko objasni kako da dodam prijatelja, odnosno kako da vas nadjem na netu... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Jedostavno mi kaze da moram izgleda da imam instaliranu neku njihovu igru da bi to radilo (pretpostavljam da se radi o nekoj beti ili full igri jer je ovde koriscen demo)...
I da, moze i CS 1.6... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ja sam odradio isto samo sa kljucem i mogu add prijatelje, cak iako nemas nijednu igru instaliranu ti mozes da imas prijatelje. Odigraj nekoliko partija idi dole u friends, Players/Players List recent games, i dobices listu i probaj da odatle nekoga addujes.
Pozdrav!
:: Zaboravio sam da napomenem da ne mogu da dodam prijatelje a drzao sam se ovog uputstva :: :: http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=9&t=107359&hilit=modern+warfare+2&sid=9448c77ed17d84ae5872285c63770809&start=17 :: :: Jedostavno mi kaze da moram izgleda da imam instaliranu neku njihovu igru da bi to radilo (pretpostavljam da se radi o nekoj beti ili full igri jer je ovde koriscen demo).. :: :: I da, moze i CS 1.6.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
E pa sa kljucem... Ti si uzeo tu Beta verziju i uspeo da uzmes kljuc... Taj drug kad mi je pokazao igru i kad smo sve instalirali vise nije bilo kljuceva pa smo morali da umesto bete uzmemo Demo verziju, za koju ne treba kljuc... I sad nece da dodaje prijatelje... Mogu multi da igram, ali kako da vas nadjem? Ako vi mozete mene dodajte MKVortex! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Ja sam odradio isto samo sa kljucem i mogu add prijatelje, cak iako nemas nijednu igru instaliranu ti mozes da imas prijatelje. Odigraj nekoliko partija idi dole u friends, Players/Players List recent games, i dobices listu i probaj da odatle nekoga addujes :: :: Pozdrav :: :: :: :: Zaboravio sam da napomenem da ne mogu da dodam prijatelje a drzao sam se ovog uputstva :: :: :: :: http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=9&t=107359&hilit=modern+warfare+2&sid=9448c77ed17d84ae5872285c63770809&start=17 :: :: :: :: Jedostavno mi kaze da moram izgleda da imam instaliranu neku njihovu igru da bi to radilo (pretpostavljam da se radi o nekoj beti ili full igri jer je ovde koriscen demo).. :: :: :: :: I da, moze i CS 1.6.. :: :: *************************************************************************************** :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.