instalirao sam malopre dirt2 i ukljucim igricu ona se ucitava polako mogu da odem do grcke i da se vratim nebi se jos ucitalo...ja sumnjam da je do grafe jer ne moze da osvezi sliku monitor je lg 22` a grafa je msi 3850oc edition...dal je do grafe ili???
Radi igra dobro i sa 9.11 drajverima, nego si ti skinuo lošu verziju igre ili ti je krek loš. Što Gile reče, to je konačno `ATI-jeva igra`, tako da ne može da ne radi. Nego, je l` neko provozao onog prelepog Lancera EVO 10 sa Rubi na krovu. Konačno u jednoj igri mogu da spojim 3 ljubavi: Mitsubishi Lancera, AMD i ATi.
jedno pitanje kako da sacuvam igricu?kad se udje u igricu on me pita nesto kao sing in bla bla bla ja sam isao NO i pisemi da sam disable auto save...jer ima neka opcija u igrici ili moram iz pocetka?
gilga koji ti je nick na cs-u?odakle si ti?dolazim da vas perem
ono uopste nije isto...diskonektujem se sa neta udjem u igricu i pita me da se ulogujem na game windows live i ja odem yes i odem create profil i izbaci totalno nesto levo nije isto kako sto si mi posalo na mail...
ja sam se ulogovao pomocu onog linka sto sam ti poslao. Aj pokusacu napamet da te uputim,ides na Sing in pa na create on line akaunt,posle toga ti se pojavi novi prozor gde treba da nastavis dalje,na tom prozoru ce i biti neki tekst a u tom tekstu imas nesto create.... koje je oznaceno plavim slovima i kad to kliknes otvara se mali prozorcic gde upises svoje ime i to je to. Javi sta si uradio.
hvala radi...ja nisam sao na ono plavo nego na continue...tnx jos jednom
:: ja sam se ulogovao pomocu onog linka sto sam ti poslao :: Aj pokusacu napamet da te uputim,ides na Sing in pa na create on line akaunt,posle toga ti se pojavi novi prozor gde treba da nastavis dalje,na tom prozoru ce i biti neki tekst a u tom tekstu imas nesto create.... koje je oznaceno plavim slovima i kad to kliknes otvara se mali prozorcic gde upises svoje ime i to je to :: Javi sta si uradio :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.