Zna li neko kako da ubacim nova kola u gta 4 u gta san andreas sam to radio pomocu imagtool-a bio je neki nemacki sajt tipa gamigo gta ali nemogu da ga nadjem TMI = Too Much Information
Tamo imas svakojaka kola ali odma da ti kazem,nisu sva kola podlozna menjanju,pojednina kola izbaguju igru i ona stalno izlazi,moras da imas razor crack da bi modovao kola i plus da ti ne puca ja to redovnop modujem i mnogo jako izgledaju skini neka kola i reci sta si skinuo pa da ti ja kazem da li ima ispravnu datoteku i da li ce raditi kad ga stavis
Evo ti sledeca procedura kako da izmenis kola
1.Startuj SPARK IV 2.pa gore klikni dugme BROWSE 3.cekaj da otvori i spusti ovaj meni skroz dole do MODELS 4.pod direktorijumom MODELS imas CDIMAGES 5.klikni na CDIMAGES i zatim u sledecem prozoru otvori VEHICLES.IMG 6.Pritiskom na VEHICLES.IMG ti se otvara novi prozor u kojem se nalaze sva kola
NAJVAZNIJA STVA JE DA OBAVEZNO NAPRAVIS BACKUP FAJLA CDIMAGES IZ DIREKTORIJUMA GDE SI INSTALIRAO GTA IV
Kad skines kola reci sta si skinuo i vidi da li radi jer NIJE SVAKI AUTO PODLOZAN MENJANJU
Ako slucajno imas negde INFERUS odradi izmenu prvo njega pa ostalih jer je najsigurnije njega odraditi ili zameni TURISMO!!!
ok hvala,usao sam u stos ovo je mnogo lakse nego kod san andreas gde si morao i handling.cfg,carcols.dat,i vehicles.ide da ispravljas TMI = Too tMuch Information
:)) zajebao si se malo, i ovde menjas sve ove fajlove i handling i vehicles i carcols! ali je pufi u pravu kola su mnogo govedo, stalno se desi neki problem i igra pukne a ja ubacim po par kola i posle neznam koja ne rade, mnogo govedarski, mada je i u GTA SA imalo problema kada zamenis pojedina pa posle puca igra stalno, zato ubacis po 2 3 pa onda probas igru, mada je i to jebeno jer nekad ne pukne ni za 1 sat a nekad odmah pukne posle 5 min. srecno :)
:: ok hvala,usao sam u stos ovo je mnogo lakse nego kod san andreas gde si morao i handling.cfg,carcols.dat,i vehicles.ide da ispravljas :: TMI = Too tMuch Information :: ::
Da ne bih otvarao novu temu napisacu moj problem ovdje. Dakle, kad pocnem sa novom igrom desava se sledece, sve je crno intro se ne vidi samo se cuje zvuk. E kad hocu da vozim cim skrenem lijevo ili desno ili dam gas strasno secka, sjenke su izmijesane, a sto je najgore Niko se ne vidi od struka pa na gore, samo se usta vide. Konfa je: AMD Phenom II X2 550 @3.3 Asus EAH 5770 Asus M4A785TD-V EVO Kingston 2GB DDR3 1333Mhz LC Power 550W
hm, ti problemi oko grafike su verovatno do kartice ili drivera za karticu, a to sto secka neznam, ali verovatno si povecao previse grafiku pa zato secka, igra zahteva quad core, pa smanji sve sto je vezano za cpu(kao sto su vozila)i mislim da onda nece da secka, meni je grafika na 1200 rez, texture na medium, ostali detalji na high i imam solidnih 30 35 do 25 frejma pada. Inace igra je uzasno optimizovana za rad bez quad core cpu(nazalost, goveda rockstarovska). poz
:: Da ne bih otvarao novu temu napisacu moj problem ovdje. Dakle, kad pocnem sa novom igrom desava se sledece, sve je crno intro se ne vidi samo se cuje zvuk. E :: kad hocu da vozim cim skrenem lijevo ili desno ili dam gas strasno secka, sjenke su izmijesane, a sto je najgore Niko se ne vidi od struka pa na gore, samo se usta vide :: Konfa je :: AMD Phenom II X2 550 @3. :: Asus EAH 577 :: Asus M4A785TD-V EV :: Kingston 2GB DDR3 1333Mh :: LC Power 550W
Mislim da nije do drivera jer su poslednji 9.12 Hot Fix. Smanjio sam detalje i ostalo ali opet secka, a ono sa sjenkama sam rijesio. Samo sam promijenio crack.
pa jedino sto ti ostaje da probas(ako nisi) da snimis patch i crack, ja koristim 1.0.3 patch, i razorov crack i to sve radi lepo. Onda ako nisi pogasi antiviruse i sve one programe st ose pokrecu sa windowsom pa onda probaj, a mozes i da dokupis ram jos, neznam koji windows koristis ali ja sa win 7 sam morao da uzmem jos 1 giga rama tako da imam 3 giga. probaj ono prvo sto sam ti rekao pa vidi da li ce opet da secka.
begaj od tog 1.4 patcha, meni se zabaguju misije, svaka 5-6 misija nece da radi, npr kad kola trebas da uteras u garazu - garaza nece da se otvori ili kad ides u internet kafe nemozes sesti za komp, tako da je najbolja kombinacija 1.3 patch i razor krek, ne znam dal je do sad izasao valjan krek za 1.4 verziju? :)
Jel bi neko mogao da mi da link za 1.3 ili 1.4 patch, koji god radi bolje sa razorom i link za Razor krek, bilo bi dobro da samo nije na rapidshare-u Edit: ali koji rade provereno, da nema bagova sa kamerom
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.