...verzija igre je 1.0.166 ali radi, jer ima mnogo ljudi jos na 1.0.166 zbog gluposti koje su ubacili IW u poslednje verzije, a i ruski originali imaju problem sa kasnijim verzijama, pa je vecina ljudi ostalo na 1.0.166... ...ping je u proseku od 80-120 za mene, na Telekomovom ADSL-u sam...
Uradite sto pise ovde, ima nekih 300MB da se skine, i to je to, jbg, mora ta igra da se instalira da bi mogli igrati...
Pozz, ja odoh da igram... xD
Moze li sada meni neko da ponogne sto se tice Save-a.
Reinst. sam igru i Steam i lvl 1 sam. Imam sacuvan ceo folder Players od ranije gde mi je 30+ lvl.
...sto se tice updatea, nije bitno koja ti je verzija, jer u onom uputstvu imas jedan rar da skines sa updateovanim fajlovima!
Sto se tice save filea, ubaci taj folder Player u instalacioni folder igre, tj sad po kopiranju u onaj folder Server, gde su i main, zone i ostali fajlovi i folderi!
Pozz... ___________________________
...I sense you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
Nista, a i u pravu je 2m4Y, i u onome sto se skine od onog lika je vec verija koja treba.
Ubacio sam Player folder i u Server (mislim, iskopirao sam kompletnu igru tu) ali opet nema mog lvl. Ali koliko vidim zapamtio mi je ono sto sam radio da vidim Ping u 10 crtica a ne 4.
P.S lvl ne bi trebao da ima nikakve veze sa Steam-om posto sam njega reinst. Jel tako ?
Hm, majku mu, ispada kao da lvl nema uopste veze sa Players folderom, evo sada sam ponovo ubacio stari sacuvani Players folder gde mi je 30+ lvl i otvorim igru i pise 4lvl koji sam malo pre dobio ..
:: kako da proverim koja mi je verzija igre instalirana :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
Team Deathmatch ima dosta igraju, meni tu brzo nadje saigrace, za druge modove nesto slabije, ali radi sto je najbitnije. A to dal je bolji ne znam, neki kazu da nije, neki da je isto zabavan... Po meni je bas zabavan i ima dobrih fora, cetvorku nisam nesto mnogo igrao online, ali probao sam, i meni su i jedna i druga igra zabavne. Probaj pa vidi.
:: ok, hvala a kakav je gameplay jel ima ljudi :: :: ja igram redovno cod 4 online, jel bolje od cetvorke :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
Hvala. Nisam pre stigao da napisem, cela igra prvo da se prekopira kako to niste shvatili odmah ne znam, ova je procedura. Prvo se patchuje cela igra sa patchom koji se nadje http://rapidshare.com/files/308762416/MW2_1.0.166_update.7z cnf file-ovi se ne overwrituju , pa se prate uputstva sa onog linka sto je dao 2m4Y. Samo mora cela igra da se prekopira crack se nalazi u onom linku sto sam dao i samo igrajte ja sam veceras imao neke goste igrali celo vreme MW2 preko neta 10 lvl nabudzio za 3h :). A lvl-e i sve redom pamti, 2m4Y inv me u lobby stefan 9323 kada budes igrao ili me adduj za prijatelja na Steam-u :).
Ne mora nista, sta god da si ekspreimentisao, bitno je da su svi fajlovi tu od prvi put kad si instalirao, nebitno da li si krekovao idodavao nesto.
:: se mora reinstalirati igrica. da li moze da se kopira u onaj folder server i igrica preko koje je samo proban multi, ili mora biti cista igrica :: :: ::
...radi ingame invite takodje, ostavite vase nickove da mozemo da se przimo zajedno xD Ubacicu te u friend listu np... vidimo se ingame...
BTW, ...ja sam `|SRB| Drug Tito` xD
Pozz... ___________________________
...I sense you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
:: moj nick je gorandruli :: :: ubacite me ako hocete da se igramo. :: :: nije lose, grafika je extra ali nemam pojma mape: :: :: u cod 4 znam sve napamet pa je puno lakse.. :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
:: Nista, a i u pravu je 2m4Y, i u onome sto se skine od onog lika je vec verija koja treba :: :: Ubacio sam Player folder i u Server (mislim, iskopirao sam kompletnu igru tu) ali opet nema mog lvl. Ali koliko vidim zapamtio mi je ono sto sam radio da vidim Ping u 10 crtica a ne 4 :: :: P.S lvl ne bi trebao da ima nikakve veze sa Steam-om posto sam njega reinst. Jel tako :: :: Hm, majku mu, ispada kao da lvl nema uopste veze sa Players folderom, evo sada sam ponovo ubacio stari sacuvani Players folder gde mi je 30+ lvl i otvorim igru i pise 4lvl koji sam malo pre dobio ..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.