Poceo je raspust,a vec mi je dosadno.Mogli biste da mi preporucite neku dobru igru,nebitno koji je zanr,samo da je extra,i da ne bude stara.
Igre koje sam presao iz 2009 god: X-MEN:Wolverine,Call of Duty:Modern Warfare 2,Batman:Arkham Asylum,Resident Evil 5,Call of Juarez:Bound in Blood,Prototype,Warhammer 40k:Dawn of War II,Burnout Paradise:The Ultimate Box,Need For Speed:Shift,DiRT 2,Dragon Age:Origins...
Igre koje sam presao iz 2008 god: Assassin`s Creed,Mass Effect,Tomb Raider:Underworld,GTA 4,Red Alert 3 (i dodatak Uprising),Prince of Persia 2008,Call of Duty:World at War,Need For Speed:Undercover,Dead Space,Brothers in Arms:Hell`s Highway,Crysis WARHEAD,Race Driver: GRID...
Igre koje sam presao 2007 god: Gears of War,Crysis,Call of Duty:Modern Warfare,Company of Heroes:Opposing Fronts,World in Conflict,Test Drive Unlimited...
Zaboravio sam jos neke,ali to je to,uglavnom.Nemojte mi preporucivati Fallout 3,Bioshock,Borderlands,Far Cry 2 i Devil May Cry 4,jer mi se ne svidjaju.
Jos nesto...Igre koje ne prelazim,tj. igram ih kad mi je dosadno ili ih igram sa ortacima su NBA 2K10,PES 2010,Virtua Tennis 2009 i Football Manager 2010 (doduse,ovu igru igram kad je se zazelim).
Ove godine je bas malo izaslo dobrih igrica.Nisam se nesto naigrao. Jedva cekam da izadje Mass Effect 2,Crysis 2,Assassin`s Creed 2,Mafia 2,Batman 2...
a kako da ti predlozimo kad si sve obrnuo, to je zato sto si lud :)) salim se. neznam sta drugo da ti preporucimo, osim da odes na gamespot ili ign pa da vis novo sta ima, pozdrav :)
:: Ove godine je bas malo izaslo dobrih igrica.Nisam se nesto naigrao :: Jedva cekam da izadje Mass Effect 2,Crysis 2,Assassin`s Creed 2,Mafia 2,Batman 2.. :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
eh eseses, ajde sto igras neke igre ql ali sto ima nekih koje sam samo instalirao i izbrisao. nego odg. na tvoje pitanje je: racing: Flat out 1,2,3 Death truck resurection Juiced 2 Avanture: Fable Risen Two Worlds Hellgate London Divine divinity 2 duegon Lords (ali nije nesto) Beowulf Horor: starae-Alone in the dark,Nosferaty FEAR 2 Cold Fear Cryostasis Call of cthullu 1,2 Pucacine:stare-willrock,S sam 1,2 Area 51 Sniper Elite Halo 1,2 sad sve idem iz glave znam da ima dosta starih, gledaj na yt pa proberi, nadam se da si nove tipa, Bionic comando,Prototype..itd igrao enjoy man :)
Oblivion ili recimo Medieval 2 sa sicilian vespers patchom i kingdoms expanzijom gde moze da se igra sa Velikom zupanijom Raskom tj tadasnjom Srbijom...
ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
Igrao sam Oblivion odavno,i tad me nije nesto navlacila.Mozda zato sto sam bio bas mali,pa nisam ni znao o cemu je stvar u toj igri :) Probacu je,naravno.Hvala sto si me podsetio.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Oblivion ili recimo Medieval 2 sa sicilian vespers patchom i kingdoms expanzijom gde moze da se igra sa Velikom zupanijom Raskom tj tadasnjom Srbijom.. :: :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
najbolji patch za medieval 2 je sicilian vespers koji se dodaje na medieval 2 + kingdoms expanzija, jer tako mozes da igras sa sredjovekovnom srbijom koja se zove velika zupanija raska i do jaja je!!!
ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
e brate da te pitam!? Jel i tebi nece zapamti podesavanje za grafiku kad promenis!? Tj desava mi se to prvi put sad sa ovim patchom gde ima srbija!!
ja promenim podesavanje i on mi vrati na default kad opet udjem u igru?? I plus oce da mi prijavi error u toku igre kao your graphics hardwer settings is too high ili tako nesto i onda me izbaci na desktop, jel ti se desava to, meni se ranije desavalo pa onda prestalo sad evo opet!? znas li u cemu je problem?? Igra radi dobro sve na high sa bilo kojim driverom i ne koci se ali mi javlja ovaj error, aje mi kazi ako znas, poz.
:: najbolji patch za medieval 2 je sicilian vespers koji se dodaje na medieval 2 + kingdoms expanzija, jer tako mozes da igras sa sredjovekovnom srbijom koja se zove velika zupanija raska i do jaja je!! :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
kazem meni je igra zabdala i izbacivala na desktop ali nije mi ponistavala graficka podesavanja, ne znam koju grafiku imas i u cemu moze biti problem, verovatno je losiji crack neki ili je verzija igre koju si skinuo losa..
da li si igrao sicilian vespers 3.3 ili 3.0?
jesi li imao hotfix dodat na to?
ovaj bio sam na slavu pa evo sad ti odgovaram. Ovaj ja ovu verziju sto sam skinuo pise da je 2.0, ima samo instalcioni fajl i nema neki dodatak na to, a ima i 3.3??nisam znao! A ovo sam probao koliko sam mogao da igram dok nije pukla igra sa onim errorom:@ pa ako ima novija verzija skinucu, ti da li si igrao 3.3!? poz
redosled instalacije tj svega sto treba da imas da bi normalno igrao sa velikom zupanijom raskom je sledeci:
Medieval 2 pa na to ide ekspanzija Kingdoms pa na to ide sicilian vespers 3.0 pa sicilian vespers 3.3 pa na kraju hotfix 2!!!
igru pokreces klikom na sicilian vespers 3.3 a onda ti se otvara jedan mali prozor gde biras period koji zelis da igras. Ja sam sa Velikom zupanijom Raskom igrao early era tj kucas slovo E i enter i krece igra....
inace osvojio sam ceo svet tadasnji za nekih 200 sati recimo igranja i igra je extra a posebno ako si ljubitelj srednjovekovnih vitezova vladara i brbe prsa u prsa koja je graficki jako dobro prikazana...
Ali ne brini znam kako se ubacuju i sve to :)) Ovaj pogledao sam na onom sajtu sto si postavio pa mi je nasao ovo i pise 2.0 jbg Ali nije da treba kingdoms nego pise da treba patch za medieval koji sam instalirao i to je to radi sve kako i treba da radi osim ovih grafickih zebancija sto me iritiraju :) Ali mislim da je to zato sto igra nije zapravo instalirana nego je na d i radi bez ponovnog instaliranja(bio sam je snimio na xp) pa cu probati sada da igram opet da vim da li ce biti error pa ako bude reinstaliracu je :D
I da i ja sam krenuo od early, a grafika je stvarno super, igrao sam ranije puno puno medieval i to sa nemcima i francuzima i madjarima osvojio skoro celu srednju evropu mislim od istoka pa do rusije tako da sam upucen u nacin igre, da volim ovakve igre srednjovekovne kao medieval i empire total war :))
pa eseses ima 16 godina,bolje da prangija ove igre nego betmena,cod...i ostale pucacine...kad vec prangija,nek prangija sa stilom... Mada najbolje prangijanje je uzivo
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: hahah to be bato doco hahaha bas ko za shesnaestogodisnjake :) :: :: :: :: da predlozim prave igre za sesnaestogodisnjak :: :: :: :: http://wetpussygames.com :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647021. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.