Instaliram ja Dirt2 i pokrenem,posto mi je slaba masina (intel 3.2ghz 2.2gb rama,7600gt) mislio sam da nece da radi.Stavim sve ja na low i pokrenem prvu trku kad ono igrica skoro da nema da secne ja sav happy.I tu nastaje problem...Posle te prve trke,igrica zaglavi.Instalirao nov windows,novi drajveri i isto...Sta moze da bude?
Meni se to desilo, ali je posle ponovnog pokretanja igre sve radilo savrseno. Nikakva seckanja, ili ispadanja iz igre. i ja sam se smorio posle zakucavanja, i pomislio da treba da trazim novi crack, ali sam odlucio jos jednom da probam, i sve je radilo (a i dalje radi) savrseno. Verzija je RELOADED.
Ista verzija - RELOADED, nikakvih problema nisam imao... So far so good. Sa 9.10 drajverima mi je pravo probleme samo tako, posebno kada se udje u kamper, seckalo do besvesti ali 9.11 je resio problem
Ako nekoga zanima, oko optimizacije i zahtevnosti.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.