Ljudi ja nemam nesto vremena da se igram. Ali zbog ovakvih igrica cu postati ovisnik kao i vi. :) Jbt trebao mi je `slem` sinoc kada sam ovo prelazio po drugi put, doduse kratka je ali je ludoilo. Totalno sam se uziveo u ulogu S.A.S jbg gotivim te likove. Jesu djubrad ali stvarno su dobri. Steta sto u igri nisam mogao da budem SAJ ili Kobra pa protiv Amerikanaca :), bila bi mi mirna savest :) Po meni Crysis naspram ovoga je teska dresina, mada je to oduvek i bio.
Ama nije toliko zahtevna kao glupi Crysis. Ima Crysis odlicnu grafiku nema veze sto je stara. Mada nema tako detaljne texture ali sad nemoz sve da imas. Ali u odnosu na bilo koji COD Crysis je smesan, ima budjavu pricu.
Jel igra neko ovo online jer ne da je bruka nego, sad ce raspust pa cu da vidim da nadjem neko uputstvo za Garenu, koliko sam shvatio svi moraju da imaju istu verziju igre i moze normalno da se igra ?
Slazem se, nije ovo ni prici Crysis-u na Very High, ali da je jako lep MW2, jeste, ja igram Special Ops, to dodje kao produzeni single player, i lepo su uradjene misije.
:: MW2 koristi isti engine kao i COD4, samo update-ovan i nasminkan. U prevodu grafika je skoro ista kao i u COD4 i daleko od Crysis-a sto se toga tice :: :: :: :: ::
@all nema veze sa grafikom ko da je ikad imalo pravim gamerima?? naravno nemozes igrati neku budj ali vazna je igrivost, a mw2 je ima, kao sto sam rekao u postu koji je slavuj postavio moh, wolfenstein i cod imaju isti engine, tj cod je izasao kasnije, ali sve tri igre su skoro na isti fazon i super su. Tu je necrovision konkurent ali mnogo losije odradjen
Nema sta.Malo je kratka ali ne mari..Meni je bila pravo osvezenje i uzitak.. I graficki je lepo odradjena,nema toliko detalja i fejkovane su teksture ali su likovi veoma dobro odardjeni,u svakom slucaju sve pohvale za igru.. Crysis mozda nema tako dobru pricu ili je to stvar ukusa ali je itekako postavio standard po grafickom prikazu gde mu ni jedna igra ne moze da parira.Za Warhead tek da ne govorim na Enthuisast modu..
Koliko gluposti ovde moze da se procita...COD MW2 jeste extra igrica,to stoji,ali sto se tice grafike,nije ni blizu Crysisa.Mozete da pricate da je Crysis s*anje neoptimizovano,ali igra ima najbolju grafiku,i jos ne vidim da neka igrica ima bolju grafiku od Crysisa,koji je izasao 2007.Tako da,malo manje lupetanja.To sto neko nije mogao da pre 2. god. potera igru na High,nego ju je igrao na Medium,kao i ja,ne moze nikako da kaze kakva je grafika.Nek je sad potera na High sa AA 4x,pa da vidite sta je to.A o Ultra High sa AA 16x necu ni da pricam.Igrao sam je malo i tako,ali na zalost,GTX 275 je i dalje slab za Crysis na tim podesavanjima.Moracu da stavim jos jednu,pa u SLI.Sve zbog Crysisa,jer je najbolja igra IKADA napravljena.Prica,grafika,zvuk,atmosfera...Ma sve je extra!To je samo moje misljenje.O ukusima se ne raspravlja...
hey slow down dude, ko je rekao da crysis nema naj grafiku, to je tacno, kao i gta samu u drugom rezimu, ali `Sve zbog Crysisa,jer je najbolja igra IKADA napravljena.Prica,grafika,zvuk,atmosfera...` to nemoj da pricas, dobro rekao si to je tvoje misljenje ja ne osporavam da ima najjacu grafiku, i ja sam ga presao i super je igra ali ne i najbolja. kao sto sam rekao pitanje je igrivosti a ne samo grafike pa Gothic II je iz 2000-e pa je igrivosta da sam je presao 7x i igra je unbelivable. znaci o5 TO je moje misljenje, ima jos i starih igara koje imaju odlicnu igrivost nevezano za grafiku, to i sam znas ne moram da ti pricam...
Кажете да је игра врх и то док је играте на буђавим Ати картицама црвеним, а пробајте да је играте на зеленим врхунским Нвидија картицама, па да видите шта је врх врхова! Гласам за `зелене`. Уа `црвени`!
И Крајсис је стварно досадна игра, лутање шумама као и код Фар Крај 2. То `лутање` виртуелно ми се допало само код старог Вијетконга 1. Ту има неки шмек. Ово сад је пресипање идеја. Само су тимови различити. И Вијетконг много боље изгледа на Нвидија картицама, само да се зна.
pa necu samo raspravu jer je ovde svaki dan svadja zeleni protiv crvenih:)
pise da igram na 4770 i nije to problem...
ali je totalna glupost reci sledece:
Кажете да је игра врх и то док је играте на буђавим Ати картицама црвеним, а пробајте да је играте на зеленим врхунским Нвидија картицама, па да видите шта је врх врхова!
no comment
ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
Како можете то да кажете дечаче!? Наравно, јер играте на `буђавим` црвеним Ати картицама. Зато је то тако. А расправа мора да падне. Црвени морају бити докрајчени. ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН!
Presao sam obe igre i ne da je grafika u Crysisu bolja nego na high podesavanjima nije u redu ni uporedjivati. Pa jeste li videli recimo travu i zbunje u Crysisu u odnosu na COD MW2 i uopste koliko je sve bolje? COD MW 2 je zaista fantasticna igrica, na stranu prica koja je meni jako iritantna, ono kao mi smo najveca svetska sila i ostala americka sranja. Sto se mene tice Crysis je trenutno nedodirljiv i graficki i sto se tice igrivosti. Pozdrav! Jos samo da napomenem da sam obe presao sa crvenom XFX 4850, Crysis drugi put!
i opet se radi o ukusima i nijansama... po meni je Crysis tesko neoptimizovana igra sa glomaznim enginom koji zato opterecuje grafike a ne zato sto je hiper extra grafika, mislim ....
Ima graficki mnogo lepsih i boljih igara od crysisa...
ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
Far Cry 2?Ako mi kazes zasto Far Cry 2 ima mozda na neki nacin bolju grafiku skidam kapu..Ostale igre nisu ni prici..Ali ni prici.. P.S.Ovde sve sami ATI-jevci,ova Srbija izgleda se zavila u crveno hehehe.. A i ovaj Milivoje i on je ATI-jevac zato i zeza namerno.
ja nisam dizajner niti strucnjak za animaciju teksture itd.. moj licni utisak , a odigrao sam hiljade igara, kako jednom rekoh od atarija 86 pa na ovamo, je da, grafika u Crysis nije nista posebno a da ne komentarisem animaciju i pokrete ljudi tj vojnika i drugih protivnika u Crysis....
Dirt 2 je mozda i najbolja grafika po meni do sada ali opet je to voznja pa se ne moze porediti...
Mnogi kazu da je Crysis -ov engine star glomazan i neoptimizovan. Crysis jeste za vreme 2007 bio pojam ali sada vec nije...
Ma jeste Crysis i dalje za mnoge igre pojam. No ako si ga pokretao sa 4770 i razumem zasto tako pises. Odigrate prvih 15min gde ste u `sumi`, secka vam i smor vam je pa ga lepo obrisete.
Ko je presao oba dela sa da kazemo `max` podesavanjima sigurno nece deliti to misljenje. Cekamo i novi deo ..:)
Da je slabo upucen.. Crysis je igra koje je vestacki dobro prikazana,da bude oku lepo,koriscena je takozvana silikonska grafika,nesto sto se koristi u savremenim animiranim filmovina ali naravno ne na isti nacin-hocu da kazem ovo ne nesto poput toga..Ima i tu dosta fejkovanih stvari,recimo kad se priblizis objektu vidi se tacno kvalitet textura,kamenje i sl.. Far Cry dva je upravo razlicito prikazan,mnogo prirodnije i ako za oko opet nema bolju grafiku ali je na drugaciji nacin docaran.FarCry 3 ce biti upravo ono sto se moze nazvati kvalitetnom i realno prikazanom grafikom.. Dirt2 ,salzem se da je ok,malo je engine takav da je atmosfera kao da je blurovana ali isto ima prirodan sjaj,osecaj kada igras kao da je realno. NFS Shift,je radjen na istu foru kao Crysis,docarana je grafika maximalno i stvarno kad gledas,texture su jasne,vidis pore po asfaltu i sl..Ali i ovde je to nekako prikazno na vestacki nacin,fali ta atmosfera koja docarava realnu situaciju i osecaj kada igras da si zapravo tu..Kada se bude bacio akcenat na tako nesto igre ce dostici mnogo visi nivo.Za sad je ovako kako je..
ako se dobro secam... ne secka nista jer je avg fps 29 prema tome...
a o ukusima ne vredi raspravljati, igra jeste dobra ali nikako najbolja ikada... ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.