Brisi tu temu,videce je Maestralni lik tj sadasnji GameMaster i iznapushavace nas sve redom kako je ta igra govno! @eseses I ja cekam,sta ces kad smio klinci,volimo ovakve igre muahahaha
U Sunce mu poljubim,izvini tebra sto sam lupio..Hvala sto si mi otvorio oci. Nego jel mora bas taj Black Horse,kakavi su od Varte?
Green Green Grass Of Home
:: Nemoj biti smesan,ipak je to high end konf :: :: :: Minimum ovo kuciste i dva black horse-a od 100A svak :: :: :: http://www.deere.com/en_US/ProductCatalog/FR/series/tractors/9030series/9030series.htm :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Jeli tebra jel za to treba motokultivator da to sve poćera? :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Pa mislim da njima nije andison ili CWT OEM,tako da bi ih ja ipak preskocio. Kad stavis dva puta po pet glava u CF onda valjda imas para i za kvalitetno napajanje. Naravno hladjenje je LN2,a na radijatoru Noctua od 75cm.I uz sve to HDD od 200 litara.
Pa ti vidi kakva je to maestralna zver.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: U Sunce mu poljubim,izvini tebra sto sam lupio..Hvala sto si mi otvorio oci :: Nego jel mora bas taj Black Horse,kakavi su od Varte
E volem te sto si tako lud..Nasmeja me posteno...Odoh sad ovako raspolozen van da se nadjem sa nekom cicom..Hvala na zabavnoj konverzaciji! P.S.Ovo volem te valjda si shvatio kako treba,ako nisi - bezi bre pederu hahahaha.
Nema svako isto misljenje, tj. nekome se svidja nekome ne, sta sad tu nije jasno! Iskreno, i meni se igra ne svidja, ali mi to ne daje za pravo da je pljujem i govorim da nevalja! To sto se meni ne svidja je moja stvar! Mozda se bas zbog toga necega zbog cega se meni ne svidja nekome drugom svidja!
THe eND!
SONY VAIO VGN-FW285J
:: Бетмен 2 је најгора игра која постоји. Маестрални гејмер је у праву :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН :: ::
То не пали овде. Ја сам нажалост увек у праву. Доле Бетмен, напред Робин! Не сме да ти се свиђа нешто што не ваља. Нема ту онога `Укуси су различити`. Бетмен једноставно не ваља.
pa nije li detinjstvo najlepshi deo zivota? licno sam mislio da je batman ***nje ali kad se dohvatih igre bilo je uuuuuuuuu tebraaaaaaaa, jbg ja ne podnosim kantere, izvinite ali tako je
Ajde pronadji se u nekim od ovih igara,napravih neki kratak spisak pa eto,mozda te necim i pogodim :)
1.Serious Sam 1 2.Serious Sam 2 3.Unreal 2 4.Constantine 5.The Mummy 6.Tomb Raider Legend 7.Rogue Trooper 8.Quake 4 9.Piter`s Jackson`s King Kong 10.The Lord of Rings 11.Medal of Honor SpearHead 12.Medal of Honor BreakThrough 13.Medal of Honor Allied Assault 14.Prey 15.Half Life 2 Episode One 16.Will Rock 17.Demon Stone 18.Suffering 19.Eragon 20.Dark Messiah Might & Magic 21.Far Cry 22.Call of Duty 2 22.Call of Juarez 23.Medal of Honor Airborne 24.Prince of Persia Two Thrones 25.Bioshock 26.Half Life 2 Episode Two 27.Call of Duty 4 Modern Warfare 28.Lost Planet Extreme Condition 29.BlackSite Area 51 30.Clive Barker`s Jericho 31.Gears Of War 32.Assassin`s Creed 33.Crysis 34.Crysis Warhead 35.Brothers In Arms Hell`s Highway 36.Dark Sector 37.Turok 38.Wanted Weapons Of Fate 39.Prince of Persia 2008 40.Terminator Salvation 41.Bionic Commando 42.X-Men Origins Wolverine 43.Call Of Duty World At War 44.Call Of Jurez Bound In Blood 45.F.E.A.R. 2 46.Wolfenstein 47.The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena 48.Legendary 49.Tomb Raider Underworld 50.Resident Evil 5 51.Call Of Duty Modern Warfare 2
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.