EA je odlucio da hoce parce COD kolaca pa je bacio Medal of Honor u sadasnjost...
Imajte na umu da je za ovakav kvalitet potrebno barem godinu dana rada, tako da ne mislite da su poceli da balave na zaradu Treyarcha sa COD MW2 pa se bacili na posao...
Ne znam uvek su me vise privlacile igre sa tematikom drugog svetskog rata,kad se pojavio cod 4 bio je (i sad je)zakon sto se tice multyplayera,al onda se pojavio world at war(u multyplayeru NAZI ZOMBIES),sada evo go modern warfare 2,heh sad je red na world at war 2 ili tako neshto
Cod i Moh su po meni najbolji serijali fps igara,odigro sam sve sem ovog poslednjeg Moh-a koji je izasao negde 2007,tako neshto,pa doso red i na sadasnjost u Moh-u
MOH je uvek bio pandan COD serialu ,mozda je COD bio malo ozbiljniji ali zavisi od procene samog igraca.Dugo vremena nisu radil novi deo,nadam se da ce novi MOH biti sjajan i da cemo uzivati u ovom delu u pravom kvalitetu.. Samo vidim da i ovde nije tema WWII vec je kopija COD4 sa radnjom u sadasnjosti i teroristima!
well yeah i just cause i merceneries bi trebalo kako pise da izadju i isto vreme, a moh igram jos od sony1-ca on je uvek bio isto zanimljiv i iste fore, uvek mogu da ga igram a novic cod ne znam kakav ce biti
e u stvari znas sta ne cudi me uopste, posto ce se raditi radnja u avganistanu onda ce o5 svemocni amerikanci pobediti, ceo serijal oni pobedjuju i drugi svetski rat ma ljudi ne bi nas bilo da nije boli njih, jebo im pas majku sve su oni najbolji najmocniji i sad ce da pobedjuju u avganistanu, u svemu tome ne osporavam na igrivosti, na grafici, na radnji jer jeste zanimljiva igra je cool, a to sto su oni super mocni kenjatori to je nesto drugo
Pa evo u ovom delu Modern Warfare 2 se rokaju sa Rusima..Boljku koju imaju citav zivot i zivotni san da budu najveca svetska sila ali Rus smeta :)
Green Green Grass Of Home
:: e u stvari znas sta ne cudi me uopste, posto ce se raditi radnja u avganistanu onda ce o5 svemocni amerikanci pobediti, ceo serijal oni pobedjuju i drugi svetski rat ma ljudi ne bi nas bilo da nije boli njih, jebo im pas majku sve su oni najbolji najmocniji i sad ce da pobedjuju u avganistanu, u svemu tome ne osporavam na igrivosti, na grafici, na radnji jer jeste zanimljiva igra je cool, a to sto su oni super mocni kenjatori to je nesto drug :: :: Don`t drink and drive take joint and fly :: ::
MOH-a je odavno prsla, a meni se sve manje i manje svidjaju obicni FPS-evi. Poslednja MOH-a je bila totalno arkadna i nisam je ni igrao. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
znam ja da oni hoce, ali ne mogu ne dok su muslimani zivi, jedu ih iznutra, a znas kako kazu pali su huni, pali su dzungari, pa svemocni rim, nemacka pasce i amerika, `mozes kako hoces, al nemozes do kad hoces`
nicija nije sijala do zore znajte...mamu im americku
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: znam ja da oni hoce, ali ne mogu ne dok su muslimani zivi, jedu ih iznutra, a znas kako kazu pali su huni, pali su dzungari, pa svemocni rim, nemacka pasce i amerika, `mozes kako hoces, al nemozes do kad hoces` :: :: Don`t drink and drive take joint and fly :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.