`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Sto bi trebalo da te pogodi?Nisam mislio nista lose,samo sam zeleo da naznacim na propuste :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Nemas pojma koliko me ovo pogodilo sad. :: :: :: :: :: ::
Buduci da sam bivsi amigista malo me vuce ovaj sistem igranja a i `vozi` se kao Diablo pa rekoh zanimljiv spoj, nije velika, nije zahtevna, igriva..... Neka je vidi i onaj kome se ne svidja i onaj kom bi mogla da se svidi. @Eseses Ti si dobar deputy admin. Brinu te tudje brige a ja necu da ti stajem na zulj. .)
@sss bax2003 > 10.000, a forum nije explodirao (yet)
Pozdrav!
Vlada
:: Ma dasta,sto bi rekao bax.Provodim ovde dosta vremena,pa se zato zalazem da forum bude bolji :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: @Eseses :: :: Ti si dobar deputy admin. Brinu te tudje brige a ja necu da ti stajem na zulj. . :: :: ::
:: @sss bax2003 > 10.000, a forum nije explodirao (yet :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: Ma dasta,sto bi rekao bax.Provodim ovde dosta vremena,pa se zato zalazem da forum bude bolji :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: @Eseses :: :: :: Ti si dobar deputy admin. Brinu te tudje brige a ja necu da ti stajem na zulj. . :: :: :: :: ::
Srce mi je u trenutku stalo,ali dobro je sto je forum ok.Sta bih ja bez njega...
The Way It`s Meant To Be Played
:: @sss bax2003 > 10.000, a forum nije explodirao (yet :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: Ma dasta,sto bi rekao bax.Provodim ovde dosta vremena,pa se zato zalazem da forum bude bolji :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: @Eseses :: :: :: Ti si dobar deputy admin. Brinu te tudje brige a ja necu da ti stajem na zulj. . :: :: :: :: ::
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: BSOD, 0x0000EPRC......bax2003.sys :: :: :: @sss bax2003 > 10.000, a forum nije explodirao (yet :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlad :: :: :: :: :: Ma dasta,sto bi rekao bax.Provodim ovde dosta vremena,pa se zato zalazem da forum bude bolji :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: @Eseses :: :: :: :: Ti si dobar deputy admin. Brinu te tudje brige a ja necu da ti stajem na zulj. . :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.