mozete li mi pomoci,hteo bih da kupim ovu igru,ali stvarno ne znam kakva je 1.grafika 2.gameplay tj.da li je isti fazon kao total war,ili nesto oko gradjenja ekonomske sile hvala
Grafika je fina, gameplay nema veze sa total war serijalom, CIV je city builder. Ako si igrao legendarni C III onda znas kakva je IV. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Fantastican mikromenadzment! Mozda mi se Caesar III vise dopadao, iako je imao losiju grafiku i mnogo sam ga vise igrao, a mozda sam samo tada bio mladji pa sam vise vremena provodio igrajuci igrice... :) Igra, inace, nema veze sa Total War-om... Ovde je akcenat na Citu building-u, mikromenadzmentu (zaista mora o mnogo toga da se vodi racuna), razvoj ekonomije, a ima i vojnih intervencija... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
ja sam cezara igrao na 486 kompu, igra je jedinstvena po tome sto izdrzavas naciju slican je tropico, ali cezar je ok II deo je lepo uradjen a ovaj je isti nema razlike osim sto je grafika malo poboljsana slicne igre su tropico i roller coaster.
ne volim te `ekonomske` strategije @Erestun te slike i video mi nista ne znaci,100x sam skinuo igru misleci da je dobra,po snimcima a ono teski shit hvala momci
@skar To je sad stvar ukusa... Nekome ce se igra svideti nekome nece, ali je evidentno da je potrebno da se napregnu nekad i sive celije u toku igranja - Sto se nekome nece dopasti...
@H-nitro Bilo bi lepo kada bi u svoje postove stavio i poneki zarez i tacku tamo gde treba da stoje... Ovako tvoje postove moram da procitam i po par puta da bih video sta si hteo da kazes... mada i nakon toga stvari ostanu dosta puta dvosmislene :)
Oprostiti ne ubiti... Jedan zarez ovde znaci zivot... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
ah znam jbg nisu stvari dvosmislene nego se zbunis kad citas, a ja kad pisem zaboravim da stavim sledeci put cu se potruditi da bude razumnije za citanje :)
Vidim, vec se popravljas... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: ah znam jbg nisu stvari dvosmislene nego se zbunis kad citas, a ja kad pisem zaboravim da stavi :: sledeci put cu se potruditi da bude razumnije za citanje : :: :: :: Dont drink and drive take joint and fly :: ::
ja i igram staretegije bas radi vezbe mojih sivih celija ove igre tipa bang-bang preskacem(vredjaju moju inteligenciju)
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: @skar To je sad stvar ukusa... Nekome ce se igra svideti nekome nece, ali je evidentno da je potrebno da se napregnu nekad i sive celije u toku igranja - Sto se nekome nece dopasti.. :: :: @H-nitro Bilo bi lepo kada bi u svoje postove stavio i poneki zarez i tacku tamo gde treba da stoje... Ovako tvoje postove moram da procitam i po par puta da bih video sta si hteo da kazes... mada i nakon toga stvari ostanu dosta puta dvosmislene : :: :: Oprostiti ne ubiti... Jedan zarez ovde znaci zivot... :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Jedina strategija za sive celije je Empire Total War :), eventualno C&C 3 Tiberian Wars, nastavak ili Red Alert 3 sa nastavkom, mada je Red Alert po meni mnogo spora igra u odnosu na prethodni deo koji je bila prebrza igra :).
Pozdrav!
:: ja i igram staretegije bas radi vezbe mojih sivih celij :: ove igre tipa bang-bang preskacem(vredjaju moju inteligenciju :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: @skar To je sad stvar ukusa... Nekome ce se igra svideti nekome nece, ali je evidentno da je potrebno da se napregnu nekad i sive celije u toku igranja - Sto se nekome nece dopasti.. :: :: :: :: @H-nitro Bilo bi lepo kada bi u svoje postove stavio i poneki zarez i tacku tamo gde treba da stoje... Ovako tvoje postove moram da procitam i po par puta da bih video sta si hteo da kazes... mada i nakon toga stvari ostanu dosta puta dvosmislene : :: :: :: :: Oprostiti ne ubiti... Jedan zarez ovde znaci zivot... :: :: *************************************************************************************** :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.