Baš neki dan sam imao potrebu da igram neku matoru (obzirom šta sam imao u kućištu sam samo to i mogao) space igru: Descent Freespace 2, Descent 3, Forsaken......+ Colin 3.
da li je bas stara mnogo,ne bih rekao,ima jedno 6 godina,warcraft frozen throne(tacnije mod Dota-u)i to je jedino sto igram ponekad modern warfare na netu,nema dok ne izadje starcraft II ili neki mmo(bez pretplate)tipa guild wars 2,igracu samo dotu
e super sto je neko postravio ovu temu, kod mene je stanje kad izadje neka nova igra ako je dobra ja je igram a postoi je problem kod novih igara sto su kratke i nenormalno lake predjem je koliko kod dobra bila za dan dva i onda instaliram nesto staro
gothic II sam presao 7x i addon, o5 cu igrati keca iz 95, ponekad odigram ne toliko star UT3, ili prince of persia, imam oko 300-400 igrica sto novih sto starih
razmisljao sam da pocnem da igra,m tomb raider ono se igra po mesecak dana+
pa dota je nesto drugo dotu mogu da igram 3-4 sata dnevno ali to je drugacije ne prelazis samo se razonodis, igrao sam je od prve verzije tad smo je igrali 10 sati dnevno u proseku dan noc nocna igranja samo prsti dotaca ali vidis sad izlazi hon i jos jedna igra slicna doti ali mislim da ce ona ostati ipak u tom domenu najbolja isto ko i cs izasao posle zero ovaj onaj a svi i dalje igraju 1.5 i 1.6
uzmi igraj torchlight (oko 450mb). ja `teo diablo i naidjem na ovo slucajno. fino je. mnogo je sljastavije od diabla, al ok. mene j*** driveri izgleda, pa mi lik treprce povremeno al naviko sam se brzo
Skoro sam obrnuo Q2 (radi i pod Win7 x64), a posle njega i ovu HD verziju Ozbiljnog Sema. Trenutno igram DiRT 2 i za razliku od ostalih kolega ATi-jevaca, koji su imali problema sa igrom, kod mene sve piči bez problema. I, sad nek mi neko kaže kako Gigabajt ne valja.
ne da su igrivije nego su imale dusu samo sto vecina njih ima sad slabiju grafiku pa je teze igrati za razliku od tog vremena, ali su hibridi po igrivosti za ove nove
Half Life `rimejk` je izasao, ako mislimo na isto. Iskoristili su Source engine sto je sredilo malo grafiku. A sto se tice Oblivion-a, ako sam dobro skontao tvoju recenicu, ta igra nije strategija nego RPG (Role Playing Game) Sto se tice strategija i uopste novih igara, nista nije bolje od igre iz doba `99-`04. Eh kad se setim samo koliko sam sati proveo i koliko je srece bilo u glavi jednog tinejdzera. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
:: ako izadje rimejk half life, igrao bih i to. mozda i oblivion, iako nikad nisam igrao nikakve strategije. jbg predrasud :: :: ::
Jednom sam samo igrao DOT-u, a moram da napomenem da nikad nisam voleo Warcraft, zbog svoje obicne price i shiny plasticne grafike. DOT-a je samo razonoda,hobi i trosenje vremena (za one koji vole, korisno trosenje) Ona nema pricu,dubinu,trenutke zbog kojih zelite ponovo neku igru da instalirate, trenutke zbog kojih vam igra ostaje u lepom secanju, nego se svodi na jednu istu radnju koja se ponavlja iznova, dok se ne stigne do cilja koji je takodje uvek isti :) ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.