nema zadnje i najbolje sto ima je wintersports 2008 samo za to znam mislim imas ski 2006 i pro winter challenge jos, nema veliki izbor isto ko sto nema vise simulacija pecanja
podsetio si i mene da je skinem, `Shaun White Snowboarding`, ovo je po meni najbolja igra na snegu, pored desetine RTL winter sportova, ima neke fazone iz TonyHawk Skateboarding-a. E, da, kreator je Ubisoft, tako da, VALJA.
ja slabo igram takve igre ali mi je zao sto nema neka igra simulacija pecanja ima al je sve matoro, a sto se tice tony-a jedino pro skater je super (meni)
znam igrao sam, ono je vise za mladje odkud znam mada je zanimljiva ideja, ima jedna slicna igra iz 2000-te francuska neka kuca, ja mislim da se zove....nema sanse da se setim ali bas slicno spore isto imas vanzemaljce samo sto ih ne pravis nego nesto ides i trazis po `zemlji`
e pogledaj trailer za igru bionic comando i legendary mozda ti s enesto svidi
Legendary, zaboravio sam sta bese, podseticu se, a Bionic mi se svidja, igra kao igra nije nesto sad posebno, al` ja gotivim sve tipove sa superherojima, sem mozda Spiderman-a 1,2,3..
sad znam da je ovo o5 otislo od teme ali kad smo vec kod toga, ja najvise volim igre tipa TM2,vigilante similar to pc demolition derby i flatout 1,2,3 i naravno avanture tipa Gothic II neprevazidjena igra i manje vise horor avanture tipa Undying, alone in the dark...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.