Ubisoft Confirms Ongoing Development of Far Cry 3 !
STRANA 1 OD 3
SkyFire
Ubisoft Confirms Ongoing Development of Far Cry 3 !
07.12.2009. 16:33
T22601
status: user broj poruka: 18472
Kompanija Ubisoft je potvrdila da njihov tim radi na sledecem delu Far Cry igre tj trecem po redu delu.Igra ce se bazirati na poboljsanom Dunia engine u koji ce imati podrsku za realisticni PhysX. Desavanja ce da se zbivaju i dalje u Africi.
prvi deo je bio najbolji, radnja na ostrvu predivni pejzazi i malo drugaciji gameplay, drugi deo tu i tamo nervira me sto nema ona atmosfera mada je malo bolje uradjeno ranjavanje i tako neke sitnice koje meni dosta znace a igrivost je slabija nego u kecu nadam se da ce u trojci uraditi atmosferu i pucanje ko u prvom delu
Far Cry 1 je bio 10 puta bolja igrica od Far Cry 2, ono sam instalirao i izbrisao jer je cisto sranje, mogu slobodno reci da je Crysis napravljen po uzoru na Far Cry 1.
i da znas li da su ubisoft kad je napravio prvi deo i poceo da radi na drugom izbacio ona cudovista jer kao ne ideo fps onaj zanr gde ubijas 75%igre ljude i onda odjednom naidjes na cudovista pa su zato izbacili kao zbog realnosti ali nije bilo lose ni sa njima, u prvm delu je ostrvo bilo odradjeno za 10, jos u multi player, runge dungeeee
Ako i treci dio budu pravili kao drugi...neka odmah to batale...Drugi dio je bio obicno govno...Sve jedno te isto...Nemas neku pricu...Far Cry 1 rulez...
jeste steta nekako mi je lep osecaj dok idem kroz sumu i preko onih brda i tamo samo ravno i monotono nekako sam je igrao mehanicki vise i tako sam je i presao a to me nervira kao necrovisio malo bude zanimljivo i posle sve isto, jedino je wolfenstein zadrzao istu atmosferu u oba dela
Gothic I old but cool Gothic II amazing i expanzija Gothic II ljuto sranje nikad ljuce i cetvrti deo se ceka rade ga 4 god ja mislim da ce biti strava
pa tako mislim da bi mozda treci deo FC treba da bude dobar ako ce biti kao drugi reci cu isto sto i Eric Cartman:Crew you guys, i`m going home....:)
Prvi deo je bio odlican,imao je pricu,odlican gameplay,graficki prikaz za to doba postavio standard.. Ako treci bude bio dosadan kao prvi bolje da ga ne rade!A vec ideja da se odvija ponovo u Africi mi se ne svidja ni najmanje!
A ja ne mogu da verujem da je tebi Batman:AA sranje...
The Way It`s Meant To Be Played
:: dakle ne mogu da verujem sta sve necu da procitam ovde... Far cry 2 sranje? :: :: ccc.... to je jedna od graficki najbolje odradjenih igara. :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Svejedno je koliko imas godina...Koliko ja znam,Batman:AA drzi cvrsto prvo mesto za najbolju igru godine,pa ti sad vidi.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Decja igra... obzirom da imam 30 god mnogo vise volim pucacine i neke horor igre sa smislom i potrebom za mozganjem do resenja.. :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
ljudovi, sta pricate, kakvu pricu je imao FarCry 1, tako vam gromova i cd-romova??? glupa igra extra, nije imala nikakvu pricu, samo tek onako da postoji nesto, glup je bio i kraj, onako BUM i to je to, jedino sto je valjalo je bila grafika, dvojku nisam nesto igrao, ali mogu da kazem da i Crysis nema pricu, drugo je izgled iitd.
@Maestro - ok, ajde meni samo reci, sta mislis o igri Prince of Persia, recimo 1&2 deo, ako nije problem?
ma kakve veze ima sto je grafika dobra kad je igrivost losa, pa i bioshock je igra sa odlicnom grafikom ali dzaba kad je sve monotoni ides kroz hodnike i puckas pomalo, ma daj bre, ja volim igru sa radnjom i zanimljivom pricom ili ako nista da je igrivost do tog nivoa da nemoram da igram na samo da bi je presao
ako se neko seca igre Clive Barker`s Undying ona horror fps igra je imala lepu pricu i zanimljivu radnju (govorim za sebe), za razliku napr od necrovision-a koji ima isto super grafu ali igrivist trcnje kroz hodnik i dum dum bap bap...
Meni su losi i prvi i drugi deo... Jako sam izbirljiv i imam istancan ukus, a igre tipa pucaj po svemu sto se krece mi se bas i ne svidjaju. Brisanje FC2 je bilo iskljucivo zbog toga sto je potrebno sasusti 300 metaka u protivnika i on ustane opet. Dzaba sto je graficki dobra i zanimljiva ideja kada sve sve ponavlja. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Drugari, ja sam odigrao sve princ igre koje su ikada izasle od pc 386 racunara pa na ovamo, toliko o tome Princ je kultna igra i atraktivna i graficki lepa...Assassins creed necu ni da pominjem jer je sramota da se nadje kao poredjenje prema Batmanu i ostalim decjim ficfiric igrama..
Igrao sam Undying 3 puta i ceo silent hill serijal i ceo resident evil serijal i Jericho jos pre 2 god i jace...
Ne mogu da se rspravljam sa nekima koji su prema meni stvaro game amateuri...
Moraju da predju najmanje 500 igara da bi pricali o tome..
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
ehehe ima nas koji smo old gamers, prvi deo undying-a jeste bio super ali drugi nema ama bas nikakve slicnosti to je skroz druga igra, to su good ol` games alone in the dark in 90-i neke i nightmare creatures tog zanra ofc
sillent hill i resident evil sam jos od sony-a presao kad su se prvi delovi pojavili, pa do zadnjih sillent hill homecoming i res 5, ali oni imaju ime i to je to, secate li se resident evil 3 e ono je najjace prava horror survivor igra, ili secam se kad je u bonus casopisu pisalo da je sillent hill proglasena za najstrasniju igru svih vremena, ali o5 ko sta voli o tome necu da komentarisem
@all ne znam sta je dante`s inferno ali sam citao da ides kroz neke krugove pakla, nije ko alone in tghe dark ili Undying radnja ali ne znam jeste li gledali zbog te igre su protestovali u americi kao mnogo bolesno i nasilno, pa ne znam sta reci za gta onda, ali nvm probacu i to cudo
hteo sam vas stare gamere da pitam da li se ko seca da li ima kakva igra slicna re-volt ili micro machines?
@imarkovic igrao sam toy story jos na soniju ali puno je zivopisnih boja not kind a my style, anyway hvala na savetu
@TheGame pa znaaam ima neku radnju ali 2m hodnik i ides, nisam igrao pola sata presao sam ga ali nije mi se svideo, meni meni se nije svideo, ne kazem da je sranje i da ga ne treba igrati a grafika ono sto jes jes dobra je nema sta
Silent hill serijal za mene jeste najstrasnija svih vremena ali
07.12.2009. 21:00
status: user broj poruka: 354
po samoj atmosferi u igri, muzici i zvucima koji te okruzuju... najbolje je nocu sa slusalicama...!!!
Fallout 3 je pravljen na engine-u Oblivion-a, toliko o toj igrici...
ne volim takav futuristicki stil i takve igre, za mene je mnogo inspirativniji predeo slican srednjem veku i to dobra sa vitezovima...kao sto je Oblivion...
Ja sam Fallout3 igrao 10 min i cao...
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.