Meni su moji saigraci jednom probali da nabace aley-up pas ali sam ih ja ispalio,ja nisam nijednom nikome nabacio...Probao sam brzo trcanje+pas ali nije radilo...Moram probati ovo clutch+2 puta pass...A inace me interesuje kako da zakucam sa svojim igracem...
Za alley oop i kad se daje i kad se trazi clutch se drzi i zajedno sa njim dvaput pass ali sve zavisi od situacije npr. kad su dva na jedan ili kad je centar pod kosem npr. Jos samo da saznam kako da prikucam omasenu loptu tj. da `potvrdim` kos. .)
@thegame
standing dunk ili kucanje iz mesta brzo trcanje i shoot ali samo da se dobro nabudzi ocena za standing dunk u My Player modu, za sve ostalo treba imati pravog igraca za to.
Obicno kucanje isto mora da se nabudzi dunk i vertical a izvodi se: brzo trcanje se drzi i shoot.
Moze i ono shot stick pa imas down, up, left, right za zakucavanje, meni pre neki dan wade zakucao jednom rukom preko 3 igraca odvalio ih :). Igrica je za Multiplayer jedno 10 puta bolja od PES-a.
Pozdrav!
:: Za alley oop i kad se daje i kad se trazi clutch se drzi i zajedno sa njim dvaput pass ali sve zavisi od situacije npr. kad su dva na jedan ili kad je centar pod kosem npr. Jos samo da saznam kako da prikucam omasenu loptu tj. da `potvrdim` kos. . :: :: @thegame :: :: standing dunk ili kucanje iz mesta brzo trcanje i shoot ali samo da se dobro nabudzi ocena za standing dunk u My Player modu, za sve ostalo treba imati pravog igraca za to. :: :: Obicno kucanje isto mora da se nabudzi dunk i vertical a izvodi se: brzo trcanje se drzi i shoot. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.