Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
za nba 2k10 znalce
STRANA 1 OD 1
peguar za nba 2k10 znalce 06.12.2009. 18:22 T22576

status: user
broj poruka: 332
Zna li neko kako se daje i trazi alley oop???
Napisati ne po komandama vec po nazivima npr. pass, shoot, clutch itd.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 06.12.2009. 18:50 #167001

broj poruka: 9121
Meni kaze burazer drzis brzo trcanje i pass, ja sam pokusavao nesto nece :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
peguar @gile23 06.12.2009. 19:56 #167020

drzis clutch i dvaput brzo pass da dodas za alley oop ali neznam kako da meni dodaju za alley oop.

Rancesco85 re 06.12.2009. 19:56 #167021

broj poruka: 726

ja nikako to da izvedem za razliku od kompa koji cesto...i meni rekose da je brzo trcanje i pas,ali nesto nikako da urade.
TheGame Re: 06.12.2009. 20:06 #167023

broj poruka: 719

Meni su moji saigraci jednom probali da nabace aley-up pas ali sam ih ja ispalio,ja nisam nijednom nikome nabacio...Probao sam brzo trcanje+pas ali nije radilo...Moram probati ovo clutch+2 puta pass...A inace me interesuje kako da zakucam sa svojim igracem...

This is usually part when people start screaming

codefxx i ja 06.12.2009. 20:13 #167024

broj poruka: 15

clutch+pas
peguar Sad probano 06.12.2009. 20:31 #167029

Za alley oop i kad se daje i kad se trazi clutch se drzi i zajedno sa njim dvaput pass ali sve zavisi od situacije npr. kad su dva na jedan ili kad je centar pod kosem npr. Jos samo da saznam kako da prikucam omasenu loptu tj. da `potvrdim` kos. .)

@thegame

standing dunk ili kucanje iz mesta brzo trcanje i shoot ali samo da se dobro nabudzi ocena za standing dunk u My Player modu, za sve ostalo treba imati pravog igraca za to.

Obicno kucanje isto mora da se nabudzi dunk i vertical a izvodi se: brzo trcanje se drzi i shoot.

gile23 Re: Sad probano 06.12.2009. 21:42 #167055

broj poruka: 9121
Moze i ono shot stick pa imas down, up, left, right za zakucavanje, meni pre neki dan wade zakucao jednom rukom preko 3 igraca odvalio ih :). Igrica je za Multiplayer jedno 10 puta bolja od PES-a.

Pozdrav!

:: Za alley oop i kad se daje i kad se trazi clutch se drzi i zajedno sa njim dvaput pass ali sve zavisi od situacije npr. kad su dva na jedan ili kad je centar pod kosem npr. Jos samo da saznam kako da prikucam omasenu loptu tj. da `potvrdim` kos. .
::
:: @thegame
:: standing dunk ili kucanje iz mesta brzo trcanje i shoot ali samo da se dobro nabudzi ocena za standing dunk u My Player modu, za sve ostalo treba imati pravog igraca za to.
:: Obicno kucanje isto mora da se nabudzi dunk i vertical a izvodi se: brzo trcanje se drzi i shoot.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs